DOLMAR

MOOTTORISAHA DOLMAR PS-35C 35CM

Tuotenumero: 500970635

EAN: 4002829815656

Moottorisaha Dolmar PS35-C on kevyt, turvallinen ja vähäpäästöinen moottorisaha kotipihan tai kesämökin sahaustöihin, kuten polttopuiden pilkontaan tai oksien katkaisuun. Kevytkäynnistysmekanismi ja ketjun kiristys sivulta helpottavat käyttöä....

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Moottorisaha Dolmar PS35-C on kevyt, turvallinen ja vähäpäästöinen moottorisaha kotipihan tai kesämökin sahaustöihin, kuten polttopuiden pilkontaan tai oksien katkaisuun. Kevytkäynnistysmekanismi ja ketjun kiristys sivulta helpottavat käyttöä. Laipan pituus 35 cm.

Dolmar PS-35C -moottorisaha on varustettu työskentelyä helpottavalla EasyStart-kevytkäynnistyksellä sekä uudelleenkäynnistystä avustavalla kondensaattorilla. Touch&Stop-yhdistelmäkytkimen ansiosta laitteen käynnistys, pysäytys ja säätö tapahtuu helposti, myös kylmissä olosuhteissa. Säädettävä öljypumppu voitelee teräketjun tarpeen mukaan.

Tekniset tiedot:

• Teho 1 700 W, iskutilavuus 35 cm³
• Teräketjun jako 0,325", leveys 1,3 mm
• Ketjunopeus 18,9 m/s
• Laippa 350 mm
• Polttoainesäiliö 0,4 L
• Paino 4,4 Kg

Verkkosivuiltamme ja myymälästä löydät laajan valikoiman sähkö- ja polttomoottorikäyttöisiä sahoja erilaisiin käyttötarpeisiin. Muistathan myös varaketjun ja teräketjuöljyn!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 2 vuotta
Pakkauksen nettopaino 6 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 47.5 x 30.0 x 30.0 cm