TIKKURILA

MIRANOL KORISTEMAALI 0,1L HOPEA

Tuotenumero: 500491797

EAN: 6408070010549

Miranol-koristemaali on metallinhohtoinen akryylimaali esimerkiksi koriste-esineiden ja somisteiden maalaukseen. Sillä loihdit upeaa metallinhohdetta sisätiloihin ja uudistat niin puiset kuin metallisetkin pinnat. Liuotinohenteinen...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 13,55 € / kpl 10,93 € / kpl 135,50 € / l 109,27 € / l

Miranol-koristemaali on metallinhohtoinen akryylimaali esimerkiksi koriste-esineiden ja somisteiden maalaukseen. Sillä loihdit upeaa metallinhohdetta sisätiloihin ja uudistat niin puiset kuin metallisetkin pinnat.

Liuotinohenteinen Miranol-koristemaali soveltuu uusille ja aikaisemmin maalatuille puu- ja metallipinnoille sisätiloissa. Maalipinta on pölykuiva noin tunnin kuluttua ja käyttöönottokuiva noin vuorokauden kuluttua maalaamisesta. Maalattu pinta kestää kevyttä pyyhkimistä kostealla liinalla.

• kiiltoryhmä: metallinhohtoinen
• riittoisuus: 10–13 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 30 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 0,9–1,2 kg/l

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä.

Maalaamaton pinta
Puhdista pinta liasta, rasvasta, pölystä ja ruosteesta. Pohjamaalaa puupinta tiiviiksi ja tasaiseksi tartuntapohjamaalilla yhteen–kahteen kertaan pintamaalia lähellä olevalla sävyllä. Pohjamaalaa metallipinnat vaaleanharmaalla ruosteenestopohjamaalilla. Kuivien sisätilojen teräspinnat voidaan maalata suoraan Miranolilla, mutta muissa tapauksissa metallipinnoille suositellaan ruosteenestopohjamaalia. Alumiinipinnat on karhennettava ennen pohjamaalausta.

Aikaisemmin maalattu pinta
Pese pinta maalinpesuaineella, huuhdo huolellisesti vedellä ja anna kuivua hyvin. Poista huonosti kiinni oleva maali kaapimella ja hio mahdollisimman tasaiseksi. Kittaa kolot ja syvennykset sopivalla kitillä, hio ja poista hiontapöly. Pohjamaalaa kuten maalaamaton pinta.

MAALAAMINEN

Sekoita Miranol-koristemaali huolellisesti ennen käyttöä ja aika ajoin myös käytön aikana, jotta metallipigmentti ei laskeudu pohjaan ja maalin sävystä tule kirjava. Ohenna maalia tarvittaessa lakkabensiinillä tai ruiskuohenteella. Levitä maali siveltimellä tai telalla yhteen tai kahteen kertaan tai ruiskulla kahteen kertaan. Tasaisin pinta saadaan telaamalla tai sivuilmaruiskutuksella. Työvälineet pestään käytön jälkeen lakkabensiinillä.

Jos pinnalta vaaditaan kulutuksenkestoa, se kannattaa lopuksi lakata. Lakkaus himmentää kuitenkin jonkin verran metallinhohtoa.

MAALIPINNAN HOITO

Puhdista Miranolilla maalatut pinnat neutraalilla astianpesuliuoksella ja pehmeällä harjalla, sienellä tai liinalla. Erittäin likaisten pintojen puhdistamiseen voi käyttää heikosti emäksistä pesuaineliuosta. Huuhtele pinnat huolellisesti puhdistuksen jälkeen. Maali saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kuukauden kuluttua maalaamisesta – ennen sitä maalipintaa on syytä käsitellä varoen.

Käsittelyolosuhteet
Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: tasoite, pohjamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 0,092 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 28.0 x 5.9 x 5.6 cm
Pakkauskoko (l) 0,1
Kiilto Täyskiiltävä
Ohenne Liuotin
Käyttö Sisälle