PROF

MINILÄMMITIN PROF ÖLJYTÄYTTEINEN 1100W

Tuotenumero: 501454437

EAN: 6438313147008

Prof:n öljytäytteinen minilämmitin on pienikokoinen ja kätevä lämmitin, joka on helppo sijoittaa kodin tai mökin eri tiloihin. Lämmitin sopii mainiosti huonekohtaiseen lämmittämiseen. Lämmitin on varustettu termostaatilla ja...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Prof:n öljytäytteinen minilämmitin on pienikokoinen ja kätevä lämmitin, joka on helppo sijoittaa kodin tai mökin eri tiloihin. Lämmitin sopii mainiosti huonekohtaiseen lämmittämiseen. Lämmitin on varustettu termostaatilla ja ylikuumenemissuojalla.

Öljytäytteinen Prof-minilämmitin on oiva ratkaisu tilapäiseen lämmittämiseen pienissä tiloissa. Se on myös edullinen vaihtoehto myös täydentämään olemassa olevaa lämmitysjärjestelmää. Tasaisesti ja hitaasti lämpiävä öljy säilyttää lämmön pitkään ja jokaisen elementin jokaisen elementin lämpiäminen mahdollistaa todella miellyttävän ja pehmeän lämmön. Vapaa-ajan asunnoissa voi öljytäytteisen lämmittimen virran katkaista kokonaan, lämmitin ei kuitenkaan saa jäätyä.

Lämmittimen termostaatti ohjaa lämmittimen sähköenergiaa lämmitysvastukselle lämpötilan laskiessa liian matalaksi. Lämpötilan ollessa halutulla tasolla, termostaatti katkaisee virran lämmitysvastukselta. Ylikuumenemissuoja suojaa laitetta kuumuuden aiheuttamilta vaurioilta. Sivuissa olevat kantokahvat helpottavat laitteen siirtämistä.

• Teho 1100 W
• Öljytäytteinen sähkölämmitin
• Termostaatti ja ylikuumenemissuoja
• Kantokahvat helpottavat siirtämistä

Valikoimastamme löydät lämmittimet ja puhaltimet useaan eri käyttötarpeeseen. Tutustu tarjontaamme verkkokaupassamme sekä myymälässä!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 6,3 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 26.7 x 26.7 x 40.5 cm
Leveys (cm) 16,2
Pituus (cm) 44
Korkeus (cm) 40,5
Sisältää termostaatin Kyllä
Teho (kW) 1,1
Jännite (V) 230