TIKKURILA

MAALARIN VALKOLAKKA 90 2,7L KIILTÄVÄ AM VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500726363

EAN: 6408070052433

Maalarin Valkolakka on kiiltävä, hyvin peittävä maali ovien, ikkunanpuitteiden ja listojen maalaukseen sisätiloissa. Se soveltuu uusille ja vanhoille puu- ja metallipinnoille. Liuotinohenteisella Maalarin Valkolakalla voit maalata puu-,...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Maalarin Valkolakka on kiiltävä, hyvin peittävä maali ovien, ikkunanpuitteiden ja listojen maalaukseen sisätiloissa. Se soveltuu uusille ja vanhoille puu- ja metallipinnoille.

Liuotinohenteisella Maalarin Valkolakalla voit maalata puu-, metalli-, lastulevy- ja puukuitulevypintoja. Tuote on sävytettävissä vaaleisiin sävyihin. Maalarin Valkolakka kestää hyvin pesua eikä sitä tarvitse ohentaa.

Maalipinta on pölykuiva noin kuuden tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa vuorokauden kuluttua maalaamisesta. Huomioi ikkunanpuitteita maalatessasi, että ikkunat voi sulkea aikaisintaan kolmen vuorokauden kuluttua maalaamisesta.

• väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin
• kiiltävä (kiiltoryhmä 2)
• riittoisuus: 15 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 65 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,4 kg/l
• EU VOC -raja-arvo (kat A/d): 300 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 300 g/l.


PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää huoltoväliä.

Puhdista uusi, maalaamaton pinta liasta, rasvasta ja pölystä. Pohjamaalaa sopivalla pohjamaalilla. Pese aikaisemmin lakattu pinta maalipesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Anna kuivua. Poista irtoava vanha maali kaapimalla ja hio koko pinta. Poista hiontapöly. Kittaa kolot ja syvennykset, hio kitatut kohdat ja poista hiontapöly. Pohjamaalaa tarvittaessa pinnalle sopivalla pohjamaalilla.

MAALAAMINEN

Sekoita Maalarin Valkolakka tarvittaessa. Levitä siveltimellä tai telalla kahteen kertaan; pohjamaalatuille tai aikaisemmin samansävyisellä maalilla maalatuille pinnoille riittää yleensä yksi maalauskerta. Työvälineet pestään lakkabensiinillä.

MAALIPINNAN HOITO

Maalipinta saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kuukaudessa – ennen sitä pintaa on käsiteltävä varoen. Puhdista pinta pehmeällä harjalla, sienellä tai liinalla sekä neutraalilla astianpesuliuoksella. Huuhtele pinta huolellisesti.

Käsittelyolosuhteet
Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: siveltimet, telat, tasoite, pohjamaali, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 3,564 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 18.2 x 19.2 x 18.0 cm
Pakkauskoko (l) 2,7
Käyttö Sisälle
Kiilto Kiiltävä
Ohenne Liuotin