PROF

LÄMPÖPUHALLIN PROF 6,6/10,0KW 400V

Tuotenumero: 501465051

EAN: 6438313159346

Lämpöpuhallin Prof 6,6/10,0 KW 400V on erittäin tehokas ja kätevän kokoinen teräksinen lämpöpuhallin pieniin tiloihin, sekä ammatti- että kotikäyttöön. Puhallin on varustettu 6,6 kW:sta 10 kW:n tehoon asti säädettävällä termostaatilla....

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Lämpöpuhallin Prof 6,6/10,0 KW 400V on erittäin tehokas ja kätevän kokoinen teräksinen lämpöpuhallin pieniin tiloihin, sekä ammatti- että kotikäyttöön. Puhallin on varustettu 6,6 kW:sta 10 kW:n tehoon asti säädettävällä termostaatilla. Lämpöpuhallin tarjoaa kokoonsa nähden erittäin suuren lämmitystehon nopeasti ja turvallisesti esimerkiksi työtiloihin, varastoihin, autotalliin tai kesämökille.

Prof-lämpöpuhaltimen termostaatti ohjaa lämmittimen sähköenergiaa lämmitysvastukselle lämpötilan laskiessa liian matalaksi. Lämpötilan ollessa halutulla tasolla, termostaatti katkaisee virran lämmitysvastukselta. Haluttu lämmitysteho on helposti säädettävissä lämmittimen yläosassa olevan säätönupin avulla. Puhalluksen suuntaa voi säätää liikuttamalla lämmittimen kulmaa ylöspäin tai alaspäin.

Ylikuumenemissuoja suojelee puhallinta ja ympäristöä kuumuuden aiheuttamilta vaurioilta. Laite on irti lattiasta, jolloin sen läpi menee vähemmän pölyä ja hiekkaa. Lämpöeristetyn muovikahvan ansiosta kevyen puhaltimen liikuttelu on turvallista ja vaivatonta.

• Lämmitysteho säädettävissä 6,6 - 10 kW
• Tehokas ilmavirtaus 5 m/s
• Tehokasta lämmitystä pieniin tiloihin
• Lämpöeristetty kantokahva

Valikoimastamme löydät lämpöpuhaltimet ja lämmittimet useaan eri käyttötarpeeseen. Tutustu tarjontaamme verkkokaupassamme sekä myymälässä!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 8,96 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 36.5 x 37.5 x 45.0 cm
Kotelointiluokka (IP) IP20
Syvyys (cm) 37,5
Leveys (cm) 30,5
Pituus (cm) 31,5
Sisältää termostaatin Kyllä
Teho (kW) 9,9
Jännite (V) 400