PROF

LÄMMITIN PROF ÖLJYTÄYTTEINEN 2000W

Tuotenumero: 501454438

EAN: 6438313147015

Lämmitin Prof öljytäytteinen 2000W on tehokas lisälämmitin termostaatilla ja ylikuumenemissuojalla. Helposti liikutettavalla lämmittimellä voi lämmittää halutun huoneen tai tilan aina tarpeen mukaan. Lämmitin on varustettu termostaatilla ja...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Lämmitin Prof öljytäytteinen 2000W on tehokas lisälämmitin termostaatilla ja ylikuumenemissuojalla. Helposti liikutettavalla lämmittimellä voi lämmittää halutun huoneen tai tilan aina tarpeen mukaan. Lämmitin on varustettu termostaatilla ja ylikuumenemissuojalla.

Öljytäytteinen Prof-lämmitin on oiva ratkaisu tilapäiseen lämmittämiseen pienissä tiloissa. Tasaisesti ja hitaasti lämpiävä öljy säilyttää lämmön pitkään ja jokaisen elementin jokaisen elementin lämpeneminen mahdollistaa todella miellyttävän ja pehmeän lämmön. Vapaa-ajan asunnoissa voi öljytäytteisen lämmittimen virran katkaista kokonaan, lämmitin ei kuitenkaan saa jäätyä.

Termostaatti ohjaa lämmittimen sähköenergiaa lämmitysvastukselle lämpötilan laskiessa liian matalaksi. Lämpötilan ollessa halutulla tasolla, termostaatti katkaisee virran lämmitysvastukselta. Ylikuumenemissuoja suojaa laitetta kuumuuden aiheuttamilta vaurioilta. Sivuissa olevat kantokahvat sekä alla olevat pyörät helpottavat laitteen siirtämistä.

• Teho 2000 W
• Öljytäytteinen sähkölämmitin
• Termostaatti ja ylikuumenemissuoja
• Kantokahvat ja pyörät helpottavat siirtämistä

Valikoimastamme löydät lämmittimet ja puhaltimet useaan eri käyttötarpeeseen. Tutustu tarjontaamme verkkokaupassamme sekä myymälässä!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 10,5 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 25.7 x 25.7 x 67.0 cm
Sisältää termostaatin Kyllä
Teho (kW) 2
Jännite (V) 230
Syvyys (cm) 14
Leveys (cm) 57,5
Korkeus (cm) 40,5