KEKKILÄ

KUIVIKEKÄYMÄLÄ KEKKILÄ 50L

Tuotenumero: 501360446

EAN: 6433000213806

Kekkilän kuivikekäymälä on helppohoitoinen, ympäristöystävällinen ja tehokas kuivakäymälä kesämökille tai vaikkapa veneeseen. Käymälä ei vaadi toimiakseen vesi- tai sähköliitäntää, ja sitä on mukava ja helppo käyttää. KÄYTTÖ Muotoilultaan...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Kekkilän kuivikekäymälä on helppohoitoinen, ympäristöystävällinen ja tehokas kuivakäymälä kesämökille tai vaikkapa veneeseen. Käymälä ei vaadi toimiakseen vesi- tai sähköliitäntää, ja sitä on mukava ja helppo käyttää.

KÄYTTÖ
Muotoilultaan tyylikkään kuivikekäymälän tilavuus on 50 litraa. Se riittää nelihenkisen perheen vapaa-ajan käyttöön noin 30 käyttöpäiväksi. Käymälässä on patentoitu vaihtosäiliörakenne: tyhjennys on yksinkertaista, puhtaanapito helppoa ja huollontarve vähäinen.

Kekkilän kuivikekäymälä on näppärän kokoinen ja monikäyttöinen vaihtoehto erilaisiin olosuhteisiin: se sopii niin retkelle, ulkohuussiin kuin lämpimään tilaan vapaa-ajan asunnolle. Käymäläjäte alkaa kompostoitua jo ennen käymälän tyhjennystä. Muista lisätä käymälään jokaisen käyttökerran jälkeen komposti- tai huussikuiviketta – se on kuivakäymälän toiminnan ja hajuhaittojen ehkäisyn kannalta tärkeää.

Pakkasella jätemassa jäätyy, mutta siitä ei ole haittaa käymälän rakenteille: jätteen kompostoituminen jatkuu taas ilmojen lämmettyä.

• helppohoitoinen ja helppo tyhjentää
• tilavuus 50 litraa
• sopii pieneenkin tilaan
• asennetaan suoraan lattiapinnalle
• siisti ja mukava käyttää
• suotonesteen voi ottaa talteen tai johtaa letkun kautta maahan

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 5 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 51.0 x 50.0 x 47.0 cm