KEKKILÄ

KOMPOSTOIVA KUIVIKEKÄYMÄLÄ KEKKILÄ 100L

Tuotenumero: 501360448

EAN: 6433000213905

Kekkilän kompostoiva kuivikekäymälä on helppokäyttöinen, ekologinen ja tyylikäs käymälä, joka kompostoi jätteen tehokkaasti. Oikein käytettynä kompostikäymälä on miellyttävä käyttää ja tyhjentää – ja kompostijätteen voi hyödyntää...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 399,00 € / kpl 321,77 € / kpl

Kekkilän kompostoiva kuivikekäymälä on helppokäyttöinen, ekologinen ja tyylikäs käymälä, joka kompostoi jätteen tehokkaasti. Oikein käytettynä kompostikäymälä on miellyttävä käyttää ja tyhjentää – ja kompostijätteen voi hyödyntää puutarhassa.

KÄYTTÖ
Kompostikäymälä on kätevä, hajuton ja ympäristöystävällinen valinta esimerkiksi kesämökille, sillä se ei vaadi vesi- tai sähköliitäntää. Kekkilän kompostoiva kuivikekäymälä voidaan asentaa sekä ulkohuussiin että lämpimään tilaan. Viimeistellyn ulkokuoren sisällä on kolme sisäsäiliötä, joiden patentoitu karusellimekanismi pidentää käymälän tyhjennysväliä ja helpottaa huoltoa, sillä käymäläjäte on tyhjennysvaiheessa esikompostoitunutta. Käymälän tyhjennys onnistuu siististi ja helposti.

Kompostoiva kuivikekäymälä asennetaan suoraan lattiapinnalle. Sen tilavuus riittää nelihenkisen perheen vapaa-ajankäyttöön noin 60 käyttöpäiväksi. Käymälä on toiminnallisesti erotteleva – neste johdetaan suotonesteyhteen kautta erilliseen keräysastiaan.

Muista lisätä käymälään jokaisen käyttökerran jälkeen komposti- tai huussikuiviketta – se on käymälän toiminnan ja hajuhaittojen ehkäisyn kannalta tärkeää. Oikein käytettynä kompostoiva kuivikekäymälä on tehokkaasti kompostoiva, siisti ja miellyttävä käyttää, ja sen tyhjennys on helppoa ja hajutonta.

• kotimainen
• tilavuus 100 litraa
• kompostoi tehokkaasti
• erotteleva
• ottaa talteen suotonesteen
• hajuton ja mukava käyttää
• helposti puhdistettavat pinnat
• yksinkertainen tyhjennys
• sisältää suotonesteletkun ja -kanisterin

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 15 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 80.0 x 80.0 x 46.0 cm