3M

KOKONAAMARI 3M 6800S SILIKONI KOKO M

Tuotenumero: 501106303

EAN: 4046719719822

3M 6800-sarjan hengityssuojaimet ovat suunniteltu ammattikäyttöön suojaamaan etenkin vaarallisilta kaasuilta ja hiukkasilta. Hengityssuojainten kohdalla on kiinnitetty erityishuomiota erinomaiseen käyttömukavuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Ne...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

3M 6800-sarjan hengityssuojaimet ovat suunniteltu ammattikäyttöön suojaamaan etenkin vaarallisilta kaasuilta ja hiukkasilta. Hengityssuojainten kohdalla on kiinnitetty erityishuomiota erinomaiseen käyttömukavuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Ne sopivat käytettäväksi 3M kuulonsuojaimien kanssa. Pakkaus sisältää suojaimen rungon ja siihen kiinnitettävät suodattimet ovat saatavilla erikseen.

Hengityssuojain 3M 6800S tarjoaa käytettävien suodattimien mukaan tehokasta suojausta vahvoille kaasuille ja hiukkasille erilaisissa työtehtävissä. Suojaimen suodatin on vaihdettavissa ja valittavissa suodatustarpeen mukaan 3M bajonettikiinnitteisistä suodattimista. Hengityssuojaimet ovat CE-hyväksyttyjä ja standardin EN136 mukaisia. Kaksi suurta aktiivihiilisuodatinta mahdollistavat pienen hengitysvastuksen. Uloshengitysventtiili vähentää lämmön ja kosteuden kertymistä suojaimeen.

• Suojaimeen saatavilla useita suodatinvaihtoehtoja, jotka vaihdettavissa suojaustarpeen mukaan
• Tarjoaa suojan esimerkiksi ammoniakille, elohopean kaasuille, asetonille, savulle ja muille vaarallisille kaasuille ja hiukkasille
• Kaasujen ja liuottimien suodatus suodattimen mukaan jopa 200 x haitalliseksi todettu pitoisuus tai 1000 ppm.

Naarmuuntumaton ja iskunkestävä polykarbonaattilinssi on mukavan tuntuinen päällä ja takaa laajan näkökentän. Hengityssuojain pysyy tukevasti paikallaan ja on helppo irrottaa neljän kiinnityshihnan ansiosta.

• Venttiili vähentää lämmön ja kosteuden kertymistä suojaimeen
• Tukeva ja kevyt käyttää
• Helppo ja nopea huoltaa
• Kestää useita käyttökertoja säilytettynä suojapakkauksessaan
• Yhteensopiva käytettäväksi 3M kuulonsuojaimien kanssa

Tutustu myös verkkokauppamme muihin hengityssuojaimiin. Lisäksi meiltä löydät hyvät tarvikkeet myös silmien- ja kuulonsuojaukseen!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 0,4 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 21.0 x 15.5 x 25.0 cm