TIKKURILA

KILPI TIILIKATTOMAALI 10L TIILENPUNAINEN

Tuotenumero: 500976878

EAN: 6408070064894

Kilpi-tiilikattomaali on vesiohenteinen maali, joka on suunniteltu erityisesti tiilikaton huoltomaalaukseen. Kilpi pidentää tiilikattosi elinkaarta ja suojaa sitä haurastumiselta. Tiilikaton maalaaminen uudistaa katon ja koko talon ulkonäön,...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Kilpi-tiilikattomaali on vesiohenteinen maali, joka on suunniteltu erityisesti tiilikaton huoltomaalaukseen. Kilpi pidentää tiilikattosi elinkaarta ja suojaa sitä haurastumiselta.

Tiilikaton maalaaminen uudistaa katon ja koko talon ulkonäön, suojaa tiilen haurastunutta pintaa ja hidastaa veden kulkeutumista rakenteeseen. Tämä vähentää katteen rapautumista ja kasvuston muodostumista. Kilpi-tiilikattomaali kestää erinomaisesti rankoissakin sääoloissa, ja sen sävyt säilyvät hyvin. Kilpi soveltuu läpivärjätyille ja tehdasmaalatuille betonitiilikatteille sekä kuitusementtikatteille. Kilpi-tiilikattomaalia on saatavissa mustana, ruskeana, tiilenpunaisena, tupapunaisena ja tummanharmaana – suomalaisten suosimissa tiilikattoväreissä.

• täyshimmeä (kiiltoryhmä 6)
• riittoisuus: n. 2–5 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus: n. 40 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,25 kg/l
• EU VOC -raja-arvo (kat A/i): 140 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 140 g/l.

Kilpi kestää sateen rasitusta tunnin–parin kuluttua maalaamisesta ja on uudelleenkäsiteltävissä seuraavana päivänä. Työvälineet voi pestä vedellä.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Puhdista maalattava pinta liasta, pölystä, sammalesta ja jäkälästä korkeapainepesulla. Käsittele katteet homeenpoistoliuoksella.

MAALAAMINEN

Varmista katteen kunto ja kattorakenteiden toimivuus ennen maalaustyötä. Suorita maalaustyö siten, että maalipintaa ehtii kuivahtaa ennen mahdollisen iltakasteen laskeumista, sillä kosteus aiheuttaa tuoreen maalipinnan himmenemistä.

Varaa riittävä määrä maalia samaan astiaan sävyerojen välttämiseksi. Sekoita maali hyvin ja levitä se siveltimellä tai ruiskulla. Jos käytät ruiskua, pinta kannattaa viimeistellä siveltimellä, jotta maali tunkeutuu kunnolla pinnan huokosiin ja tarttuu hyvin.

Betonitiilikatteet maalataan kahteen kertaan Kilpi-tiilikattomaalilla. Pohjamaalauksessa maalia ohennetaan vedellä 10–20 % alustan huokoisuuden mukaan. Pintamaalauksen voi tehdä aikaisintaan seuraavana päivänä.

Kuitusementtilevykatteet pohjustetaan kertaalleen sopivalla pohjusteella ja maalataan kahteen kertaan Kilpi-tiilikattomaalilla parin vuorokauden sisällä pohjustuksesta. Pohjamaalauksessa maalia ohennetaan 5–15 %.

Tuote ei sovellu savitiilikatteille. Kilpi-tiilikattomaali sisältää kalvoa suojaavia aineita, joten katolta valuvaa sadevettä ei suositella käytettäväksi kastelu- tai pesuvetenä ensimmäisenä vuonna maalauksen jälkeen.

Käsittelyolosuhteet
Maalattavan pinnan tulee olla ehjä ja kuiva, lämpötilan yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: homeenpoistoaine, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet sekä maalaustelineet.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 12,4 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 31.0 x 31.0 x 20.0 cm
Pakkauskoko (l) 10
Käyttö Ulos
Kiilto Täyshimmeä
Ohenne Vesi