GROHE

KEITTIÖHANA GROHE SAIL CUBE 31393000

Tuotenumero: 501410567

EAN: 4005176998980

GROHE Sail Cube -sarjan keittiöhanan upea kuutiomainen muotoilu sopii moderniin keittiöön. Vahvat linjat ja jykevä arkkitehtoninen muoto ovat täydellinen keittiöön, jossa muotoilu on tärkeää. GROHE Sail Cubessa on hyödynnetty myös SilkMove® ja...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 289,00 € / kpl 233,06 € / kpl

GROHE Sail Cube -sarjan keittiöhanan upea kuutiomainen muotoilu sopii moderniin keittiöön. Vahvat linjat ja jykevä arkkitehtoninen muoto ovat täydellinen keittiöön, jossa muotoilu on tärkeää.

GROHE Sail Cubessa on hyödynnetty myös SilkMove® ja StarLight -teknologioita. GROHE SilkMove -säätöosatekniikka takaa hanan sulavan käsittelyn koko hanan käyttöiälle. GROHE StarLight® -kromipinnoite on erittäin kestävä ja tekee hanasta helpon puhdistaa.

Yksi vipuinen keittiöhana korkealla juoksuputkella ja poresuuttimella. Kääntyvä juoksuputki, jonka kääntöalue 360 °. Joustavat liitosletkut helpottavat asentamista ja QuickFix® pika-asennusjärjestelmä tarkoittaa vähemmän monimutkaisia osia, jolloin asennus käy nopeasti ja helposti.

Älä käytä puhdistamiseen naarmuttavia sieniä, hankausaineita, liuotinainetta tai happoa sisältäviä puhdistusaineita, kalkinpoistoaineita, kotitalousetikkaa tai etikkahappopitoisia pesuaineita.

Tutustu myös muuhun keittiötarvikevalikoimaan sivuillamme.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 3,05 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 46.0 x 23.0 x 8.0 cm

Liittyvät palvelutuotteet