GROHE

KEITTIÖHANA GROHE NEW START 32441001

Tuotenumero: 501507618

EAN: 4005176311420

GROHE New Start -keittiöhana on tehty kestämään. Nykyaikainen muotoilu yhdistettynä viimeisimpään teknologiaan ja ominaisuuksiin. Tukeva ja samalla elegantti käytettävyys. GROHE SilkMove -säätöosatekniikka takaa hanan sulavan käsittelyn koko...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 109,00 € / kpl 87,90 € / kpl

GROHE New Start -keittiöhana on tehty kestämään. Nykyaikainen muotoilu yhdistettynä viimeisimpään teknologiaan ja ominaisuuksiin. Tukeva ja samalla elegantti käytettävyys.

GROHE SilkMove -säätöosatekniikka takaa hanan sulavan käsittelyn koko hanan käyttöiälle. GROHE StarLight® -kromipinnoite on erittäin kestävä ja tekee hanasta helpon puhdistaa.

Hanassa on säädettävä virtaaman rajoitus ja kääntyvä juoksuputki rajoittimella. Joustavat liitosletkut helpottavat asentamista. QuickFix® pika-asennusjärjestelmä tarkoittaa vähemmän monimutkaisia osia, jolloin asennus käy nopeasti ja helposti. Hanassa on matala juoksuputki ja poresuutin.

Älä käytä puhdistamiseen naarmuttavia sieniä, hankausaineita, liuotinainetta tai happoa sisältäviä puhdistusaineita, kalkinpoistoaineita, kotitalousetikkaa tai etikkahappopitoisia pesuaineita.

Tutustu myös muuhun keittiötarvikevalikoimaan sivuillamme.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,68 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 45.5 x 23.5 x 8.0 cm

Liittyvät palvelutuotteet