GROHE

KEITTIÖHANA GROHE FEEL 31202000 PKV

Tuotenumero: 500819220

EAN: 4005176889783

GROHE Feel -keittiöhana yhdistää minimalistista muotoilua huippuergonomiaan. Sen muotoilu heijastelee Cosmopolitan desing -mallistoa. Puhtaimmillaan kauneus korostuu GROHE Starlight® -kromiviimeistelyllä, joka hylkii likaa ja estää tahrojen...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

GROHE Feel -keittiöhana yhdistää minimalistista muotoilua huippuergonomiaan. Sen muotoilu heijastelee Cosmopolitan desing -mallistoa. Puhtaimmillaan kauneus korostuu GROHE Starlight® -kromiviimeistelyllä, joka hylkii likaa ja estää tahrojen syntymistä. GROHE SilkMove® -teknologia mahdollistaa veden lämpötilan ja määrän säätämisen kevyellä kosketuksella.

Hanassa on kääntyvä juoksuputki sekä pesukoneliitäntä. Hanassa on integroitu sulkuventtiili, säädettävä virtaaman rajoitus. Joustavat liitosletkut helpottavat hanan asentamista. QuickFix® pika-asennusjärjestelmä tarkoittaa vähemmän monimutkaisia osia, jolloin asennus käy nopeasti ja helposti.

Älä käytä puhdistamiseen naarmuttavia sieniä, hankausaineita, liuotinainetta tai happoa sisältäviä puhdistusaineita, kalkinpoistoaineita, kotitalousetikkaa tai etikkahappopitoisia pesuaineita.

Tutustu muuhun keittiötarvikevalikoimaan sivuillamme.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,6 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 32.5 x 32.5 x 11.0 cm
Bidee-käsisuihku Ei
Pesukoneliitäntä Ei
Kosketusvapaa Ei
Väri Kromi

Liittyvät palvelutuotteet