TIKKURILA

JOKER SISUSTUSMAALI 9L A VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500089526

EAN: 6408070031643

Tikkurilan Joker on himmeä sisustusmaali, joka soveltuu esimerkiksi sisäseinien ja -kattojen maalaukseen. Joker-akrylaattimaalilla voit maalata niin uudet kuin vanhatkin pinnat. Vesiohenteinen, silkinhimmeä Joker sopii mm. betoni-, rappaus-,...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Tikkurilan Joker on himmeä sisustusmaali, joka soveltuu esimerkiksi sisäseinien ja -kattojen maalaukseen. Joker-akrylaattimaalilla voit maalata niin uudet kuin vanhatkin pinnat.

Vesiohenteinen, silkinhimmeä Joker sopii mm. betoni-, rappaus-, tiili-, tasoite- ja puupinnoille sekä lastu- ja kipsilevypinnoille esimerkiksi olohuoneissa, makuuhuoneissa ja lastenhuoneissa sekä keittiö- ja eteistiloissa Maalipinta kestää hyvin puhdistusta. Joker ei sovellu ovien tai kalusteiden maalaukseen. Maalipinta on pölykuiva noin puolen tunnin ja päällemaalattavissa 1–2 tunnin kuluttua maalaamisesta. Työvälineet voi pestä vedellä ja saippualla.

Joker-sisustusmaali kuuluu rakennusmateriaalien päästöluokitusten M1-ryhmään, ja sille on myönnetty Allergiatunnus.

• väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin
• himmeä (kiiltoryhmä 5)
• riittoisuus: imemättömät pinnat 10–12 m²/l, imevät pinnat 7–9 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 40 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,3 g/ml
• EU VOC -raja-arvo (kat A/a): 30 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 30 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat alla olevan ohjeen mukaan saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä.

Maalaamaton pinta
Puhdista pinta liasta ja pölystä. Tasoita pinnat tarvittaessa kohteeseen soveltuvalla tasoitteella, hio ja poista hiontapöly. Pohjamaalaa pinta sopivalla pohjamaalilla.

Aikaisemmin maalattu pinta
Pese pinta maalinpesuaineella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Hio kovat, kiiltävät maalatut pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Silota pinta kohteeseen soveltuvalla tasoitteella. Hio pinta hyvin ja poista hiontapöly. Pohjamaalaa tarvittaessa.

MAALAAMINEN

Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä maali siveltimellä, telalla tai ruiskulla 1–2 kertaan.

MAALIPINNAN HOITO

Puhdista Jokerilla maalatut pinnat neutraalilla pesuaineliuoksella esimerkiksi pesusienen tai siivousliinan avulla. Erittäin likaisten pintojen puhdistamiseen voi käyttää heikosti emäksistä pesuaineliuosta. Huuhtele pinnat huolellisesti puhdistuksen jälkeen. Joker saavuttaa lopullisen kovuutensa ja kestävyytensä noin kuukauden kuluttua maalaamisesta – ennen sitä maalipintaa on syytä käsitellä varoen.

Käsittelyolosuhteet
Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: tasoite, pohjamaali, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalaustelineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 12,15 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 32.5 x 31.0 x 20.0 cm
Pakkauskoko (l) 9
Käyttö Sisälle
Kiilto Himmeä
Ohenne Vesi
Perusmaali A