PROF

INFRAPUNALÄMMITIN PROF PHH2000 W

Tuotenumero: 501575787

EAN: 6438313250258

Infrapunalämmitin Prof PHH2000 W on katosta riippuva infrapunalämmitin kahdella hiililämmityselementillä. Se saavuttaa täyden lämmitystehon nopeasti päälle kytkemisestä, ja lämmittää huonekaluja, esineitä ja ihmisiä suoraan hukkaamatta...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Infrapunalämmitin Prof PHH2000 W on katosta riippuva infrapunalämmitin kahdella hiililämmityselementillä. Se saavuttaa täyden lämmitystehon nopeasti päälle kytkemisestä, ja lämmittää huonekaluja, esineitä ja ihmisiä suoraan hukkaamatta lämpöenergiaa ympäröivän ilman lämmittämiseen. Lämmön lisäksi se tuottaa himmeää valoa, joka sopii hyvin luomaan tunnelmaa pimeneviin iltoihin.

PROF:n infrapunalämmitin saadaan käyntiin kätevällä vetonarulla, sekä se on varustettu liialta kuumuudelta suojaavalla ylikuumenemissuojalla. Se on helppokäyttöinen ja turvallinen, sekä käytössä erittäin hiljainen. Lämmittimen virtakaapeli kestää jopa - 36 asteen lämpötilan.

• Maksimiteho 2000 W
• Korkea hyötysuhde
• Kattoon ripustettava malli

Valikoimastamme löydät lämmittimet ja puhaltimet useaan eri käyttötarpeeseen. Tutustu tarjontaamme verkkokaupassamme sekä myymälässä!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 2 vuotta
Pakkauksen nettopaino 5,1 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 64.0 x 64.5 x 36.0 cm
Kotelointiluokka (IP) IP34
Leveys (cm) 64
Pituus (cm) 64
Korkeus (cm) 36
Teho (kW) 2
Jännite (V) 230