SAMSUNG

ILMALÄMPÖPUMPPU SAMSUNG COMFORT 9

Tuotenumero: 501465296

EAN: 8806086228923

Ilmalämpöpumpulla pidät kotisi sisätilat kesällä sopivan viileinä ja talvella mukavan lämpiminä. Samsung Comfort -tuotesarja edustaa ilmalämpöpumppujen uusinta teknologiaa. Se tarjoaa älykkäitä toimintoja ja erinomaisen käyttömukavuuden....

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 1 599,00 € / kpl 1 289,52 € / kpl

Ilmalämpöpumpulla pidät kotisi sisätilat kesällä sopivan viileinä ja talvella mukavan lämpiminä. Samsung Comfort -tuotesarja edustaa ilmalämpöpumppujen uusinta teknologiaa. Se tarjoaa älykkäitä toimintoja ja erinomaisen käyttömukavuuden. Lämpöpumpun ainutlaatuinen + 8-30 C˚ lämmön ylläpitotoiminto pitää lämpötilan tasaisena ja ehkäisee mahdollisia kosteus- ja pakkasvaurioita.

Ilmalämpöpumppu Samsung Comfort 9:n suodatusominaisuuksia on parannettu siten, että ne varmistavat puhtaan ja raikkaan ilman. Laite ilmoittaa myös suodattimien puhdistustarpeesta.

Lämpöpumpun käyttö on todella helppoa. Samsung Comfort 9 -ilmalämpöpumpussa on sisäänrakennettu WiFi. Voit ohjata lämpöpumpun toimintaa helposti sijainnistasi riippumatta, kun lataat sovelluksen älypuhelimeen tai tabletille.

Samsung Comfort -ilmalämpöpumput ovat erittäin energiatehokkaita. Ne varustettu invertterillä, minkä ansiosta niiden energiankulutus on pienempi kuin perinteisissä malleissa. Laitteen avulla on mahdollista saavuttaa kaksin- tai jopa kolminkertainen säästö lämmityskustannuksissa esimerkiksi sähköpatteriin verrattuna.

Ilmalämpöpumppu Samsung Comfort 9 soveltuu täydellisesti lähes jokaisen kodin tai kesämökin olemassa olevan lämmitysjärjestelmän täydennykseksi parantaen asumismukavuutta.

Ilmalämpöpumpun asennus vaatii aina ammattilaisen. Saat meiltä ammattitaitoisen asennuspalvelun, jonka voit ostaa kätevästi verkosta yhdessä asennettavan tuotteen kanssa.

Tutustu myös muihin verkkokauppamme ilmalämpöpumppuihin. Löydät meiltä useita hyviä vaihtoehtoja ilmalämpöpumpuista.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 5 vuotta
Pakkauksen nettopaino 47,5 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 95.5 x 38.0 x 94.5 cm
Jäähdytysteho (kW) 2,5
Sisäyksikön syvyys (mm) 275
Ulkoyksikön syvyys (mm) 285
Lämmitysteho (kW) 3,2
Sisäyksikön korkeus (mm) 260
Ulkoyksikön korkeus (mm) 545
Tyyppi Ilmalämpöpumppu
Energialuokka A++
Käyntiääni dB(A) 17-38
SCOP 4,9
Sisäyksikön leveys (mm) 896
Ulkoyksikön leveys (mm) 790
Sisäyksikön paino (kg) 11
Ulkoyksikön paino (kg) 35,5

Liittyvät palvelutuotteet