PANASONIC

ILMALÄMPÖPUMPPU PANASONIC HE9PKE

Tuotenumero: 501071367

EAN: 5025232755738

Ilmalämpöpumpun avulla nautit raikkaasta ja tasaisen lämpimästä sisäilmasta vuodenajasta riippumatta. Panasonicin HE-sarja edustaa ilmalämpöpumppujen huippua. Pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu tehokas ja hiljainen ilmalämpöpumppu Panasonic...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Ilmalämpöpumpun avulla nautit raikkaasta ja tasaisen lämpimästä sisäilmasta vuodenajasta riippumatta. Panasonicin HE-sarja edustaa ilmalämpöpumppujen huippua. Pohjoisen olosuhteisiin suunniteltu tehokas ja hiljainen ilmalämpöpumppu Panasonic HE9PKE soveltuu 80–140 m²:n tiloihin. Ylläpitolämpötoiminnon (8/10°C) ansiosta laite sopii hyvin myös vapaa-ajan rakennuksiin.

Panasonic HE9PKE -ilmalämpöpumppu viilentää tehokkaasti kesällä ja lämmittää talvella. Laitteen Econavi-järjestelmän älykkäät anturit säätävät jäähdytystehon automaattisesti vaihtuvien sääolosuhteiden mukaan. Tämä ehkäisee turhaa energian kulutusta ja pitää huoneilman aina sopivan lämpimänä. Takkatoiminnossa sisäyksikkö levittää tulisijan tuottaman lämmön kaikkialle asuntoon.

Ilmalämpöpumpun avulla on mahdollista säästää huomattava summa lämmityskuluissa ja vähentää myös hiilidioksidipäästöjä. Panasonic HE9PKE -ilmalämpöpumpun energialuokka on A++.

Panasonic HE12PKE -ilmalämpöpumpun nanoteknologiaa hyödyntävä ilmanpuhdistusjärjestelmä poistaa 99 % sisäilman ja pintojen bakteereista, viruksista ja mikrohiukkasista. Samalla se poistaa huoneilman hajuja.

Ilmalämpöpumppu Panasonic HE9PKE on modernisti muotoiltu, joten se sopii hyvin kodin sisustukseen. Laitteen käyttö on helppoa kaukosäätimen avulla.

Ilmalämpöpumpun asennus vaatii aina ammattilaisen. Saat meiltä ammattitaitoisen asennuspalvelun, jonka voit ostaa kätevästi verkosta yhdessä asennettavan tuotteen kanssa.

Tutustu myös muuhun ilmalämpöpumppujen valikoimaan verkkokaupassamme.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 4 vuotta
Pakkauksen nettopaino 48 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 96.0 x 36.0 x 97.0 cm
Energialuokka A++
Käyntiääni dB(A) 23
SCOP 4,9
Sisäyksikön leveys (mm) 870
Ulkoyksikön leveys (mm) 824
Tyyppi Ilmalämpöpumppu
Jäähdytysteho (kW) 2,5
COP 5,57
Sisäyksikön syvyys (mm) 255
Ulkoyksikön syvyys (mm) 336
Lämmitysteho (kW) 6,5
Sisäyksikön korkeus (mm) 295
Ulkoyksikön korkeus (mm) 622

Liittyvät palvelutuotteet

Katso myös