KÄRCHER

IKKUNAPESURI KÄRCHER WV50 STARTER KIT

Tuotenumero: 500353404

EAN: 4039784291911

Kärcher WV50 -ikkunanpesusetti on erinomainen apuväline ikkunoiden ja muiden lasitasojen puhdistamiseen. Akkukäyttöisellä ikkunapesurilla puhdistat kätevästi yhdellä latauksella noin 10-15 ikkunapintaa (25 m²). Toiminta-aika yhdellä latauksella...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Kärcher WV50 -ikkunanpesusetti on erinomainen apuväline ikkunoiden ja muiden lasitasojen puhdistamiseen. Akkukäyttöisellä ikkunapesurilla puhdistat kätevästi yhdellä latauksella noin 10-15 ikkunapintaa (25 m²). Toiminta-aika yhdellä latauksella noin 20 minuuttia. Pakkaus sisältää pesuaineen levittämiseen soveltuvan suihkepullon puhdistusliinalla, akkukäyttöisen kuivauslaitteen, 280 mm leveän imusuulakkeen, 20 ml lasinpesuainetiivistettä sekä latauslaitteen.

Kärcherin ikkunapesurin avulla ikkunoiden pesu on helppoa ja nopeaa ilman veden valumista tai ikäviä raitoja ikkunoissa. Sumuta ensin vesi tai pesuaineliuos ikkunaan, pyyhi mikrokuituliinalla ja lopuksi kuivaa ikkuna imevällä ikkunankuivaimella. Tehokas imu takaa aina kirkkaan lopputuloksen.

Ikkunapesurin takuu 24 kuukautta.

• Akun latausaika noin 3 h
• Kuivaimen likavesisäiliön tilavuus 100 ml
• Työleveys, leveä suulake 280 mm
• Paino 700 g

Tutustu myös muihin verkkokauppamme ikkunapesureihin. Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät hyviä vaihtoehtoja myös painepesureista ja monia muita puhdistustöissä helpottavia ratkaisuja!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 2 vuotta
Pakkauksen nettopaino 0,7 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 15.8 x 15.8 x 35.0 cm
Säiliön tilavuus (l) 0,1
Käyttövalmiin tuotteen paino (kg) 0,7