KÄRCHER

IKKUNAPESURI KÄRCHER WV 2

Tuotenumero: 501183762

EAN: 4039784915916

Kärcher WV 2 -ikkunapesuri on kätevä ja helppokäyttöinen apuväline ikkunoiden, suihkuseinien ja muiden tasaisten pintojen puhdistamiseen. Kärcherin akkukäyttöisellä ikkunapesurilla puhdistat kätevästi yhdellä latauksella jopa noin 25 ikkunapintaa...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Kärcher WV 2 -ikkunapesuri on kätevä ja helppokäyttöinen apuväline ikkunoiden, suihkuseinien ja muiden tasaisten pintojen puhdistamiseen. Kärcherin akkukäyttöisellä ikkunapesurilla puhdistat kätevästi yhdellä latauksella jopa noin 25 ikkunapintaa (75 m2). Toiminta-aika yhdellä latauksella on noin 25 minuuttia. Pakkaus sisältää pesuaineen levittämiseen soveltuvan suihkepullon puhdistusliinalla, akkukäyttöisen kuivauslaitteen, 280 mm imusuulakkeen, 170 mm imusuulakkeen, litium-ion-akun, 20 ml lasinpesuainetiivistettä sekä latauslaitteen.

Kärcherin ikkunapesurin avulla ikkunoiden pesu on helppoa ja nopeaa ilman veden valumista tai ikäviä raitoja ikkunoissa. Sumuta ensin vesi tai pesuaineliuos ikkunaan, pyyhi mikrokuituliinalla ja lopuksi kuivaa ikkuna imevällä ikkunankuivaimella. Tehokas imu takaa aina kirkkaan lopputuloksen.

Pieni ja kätevä laite puhdistaa tasaiset pinnat siististi ikkunan alareunaan asti. Hiljainen äänenvoimakkuus tekee työskentelystä miellyttävää.
Ikkunapesurin takuu 2 vuotta.

• Akun latausaika noin 2 h. Laitteen led-ilmaisin kertoo akun varaustilan.
• Kuivaimen likavesisäiliön tilavuus 100 ml.
• Työleveys 280 tai 170 mm.
• Paino 600 g.

Tutustu myös muihin verkkokauppamme ikkunapesureihin. Verkkokaupastamme ja myymälästä löydät hyviä vaihtoehtoja myös painepesureista ja monia muita puhdistustöissä helpottavia ratkaisuja!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 2 vuotta
Pakkauksen nettopaino 1,05 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 12.0 x 28.0 x 32.0 cm
Säiliön tilavuus (l) 0,1
Käyttövalmiin tuotteen paino (kg) 0,6