HONEYWELL

HENGITYSSUOJAIN HONEYWELL 3203 FFP1 30KPL

Tuotenumero: 500219267

EAN: 3603830132032

Honeywell on maailman suurin hengityssuojaimien valmistaja yli 100 vuoden kokemuksella. Honeywell hengityssuojaimissa on kiinnitetty erityisesti huomiota tehokkaaseen suojaukseen, helppokäyttöisyyteen sekä käyttömukavuuteen. Kertakäyttöiset...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 39,95 € / pkt 32,22 € / pkt 1,33 € / kpl 1,07 € / kpl

Honeywell on maailman suurin hengityssuojaimien valmistaja yli 100 vuoden kokemuksella. Honeywell hengityssuojaimissa on kiinnitetty erityisesti huomiota tehokkaaseen suojaukseen, helppokäyttöisyyteen sekä käyttömukavuuteen. Kertakäyttöiset hengityssuojaimet ovat EU:n standardin EN149 mukaisia.

Hengityssuojain Honeywell 3203 FFP1 tarjoaa tehokkaan ja luotettavan P1-luokan suojauksen muun muassa siivoukseen, puutarhatöihin, maalaukseen tai ulkokattotöihin. Luokituksen mukainen suoja ei ole riittävä teollisuuskäyttöön.

• Suojaus siivouspölylle, hionnasta syntyvään puupölyyn, rakennuspölylle, siite- ja viljapölylle tai maalauksesta syntyviin hiukkasiin ja pölyyn.

Uloshengitysventtiilin ansiosta lämmin ja kostea uloshengitysilma pääsee poistumaan helposti ulos suojaimesta eivätkä lämpö ja kosteus pääse kertymään suojaimen sisälle tai sumenna suojalasien pintaa. Suojaimen kupumallinen muoto, tukeva nenäpidike ja kaksi päänauhaa takaavat erinomaisen istuvuuden.

• Tukeva ja mukava käyttää
• Suojain on kertakäyttöinen
• Pakkauksessa 30 kpl hengityssuojaimia
• Yhdessä voidaan käyttää myös suojalaseja tai kuulosuojaimia

Tutustu myös verkkokauppamme muihin hengityssuojaimiin. Lisäksi meiltä löydät hyvät tarvikkeet myös silmien ja kuulon suojaukseen!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 0,35 kg

Katso myös