3M

HENGITYSSUOJAIN 3M 9322+ FFP2 NR D VENTTIILILLÄ 2KPL

Tuotenumero: 501028347

EAN: 4001895947599

3M 9300-sarjan hengityssuojaimet ovat suunniteltu eri teollisuuden alojen käyttöön. Hengityssuojainten kohdalla on kiinnitetty erityishuomiota erinomaiseen käyttömukavuuteen ja helppokäyttöisyyteen, mikä on mallin suuren suosion taustalla. Ne...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

3M 9300-sarjan hengityssuojaimet ovat suunniteltu eri teollisuuden alojen käyttöön. Hengityssuojainten kohdalla on kiinnitetty erityishuomiota erinomaiseen käyttömukavuuteen ja helppokäyttöisyyteen, mikä on mallin suuren suosion taustalla. Ne sopivat käytettäväksi yhdessä 3M suojalasien ja kuulonsuojaimien kanssa.

Hengityssuojain 3M 9322+ FFP2 NR D uloshengitysventtiilillä tarjoaa tehokkaan ja luotettavan P2-luokan suojauksen poraus-, sahaus-, maalaus- ja hiontatöistä syntyviin pölyyn ja hiukkasiin sekä siitepölyyn. Nämä huoltovapaat hengityssuojaimet ovat CE-hyväksyttyjä ja standardin EN149:2001 + A1 mukaisia.

• Suojaus poraus-, sahaus-, maalaus- ja hiontatöistä syntyviin pölyyn ja hiukkasiin sekä siitepölyyn
• Hiukkasten suodatus 10 x haitalliseksi todettu pitoisuus

Uloshengitysventtiilin ansiosta lämmin ja kostea uloshengitysilma pääsee poistumaan helposti ulos suojaimesta eivätkä lämpö ja kosteus pääse kertymään suojaimen sisälle tai sumenna suojalasien pintaa. Suojaimen kolmiosaisen taitettavan rakenteen ansiosta suojainta on miellyttävää käyttää ja suojainta käyttävän on helpompi kommunikoida. Tasaisesti kiristyvien päänauhojen avulla suojain pysyy tukevasti paikallaan.

• 3M™ Cool Flow™ -venttiili vähentää lämmön ja kosteuden kertymistä suojaimeen ja suojalasien huurtumista
• Tukeva ja kevyt käyttää
• Suojain on kertakäyttöinen
• Pakkauksessa 2 kpl hengityssuojaimia
• Yhteensopiva käytettäväksi 3M suojalasien ja kuulonsuojaimien kanssa

Tutustu myös verkkokauppamme muihin hengityssuojaimiin. Lisäksi meiltä löydät hyvät tarvikkeet myös silmien- ja kuulonsuojaukseen!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 0,03 kg