3M

HENGITYSSUOJAIN 3M 8812 FFP1 NR D VENTTIILILLÄ 10KPL

Tuotenumero: 500208568

EAN: 4046719143504

3M 8000-sarjan hengityssuojaimet ovat suunniteltu erilaisiin suojaustarpeisiin niin kotitalouksien ja ammattiasiakkaiden käyttöön. Hengityssuojainten kohdalla on kiinnitetty erityishuomiota erinomaiseen käyttömukavuuteen ja helppokäyttöisyyteen....

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 27,95 € / pkt 22,54 € / pkt 2,80 € / kpl 2,25 € / kpl

3M 8000-sarjan hengityssuojaimet ovat suunniteltu erilaisiin suojaustarpeisiin niin kotitalouksien ja ammattiasiakkaiden käyttöön. Hengityssuojainten kohdalla on kiinnitetty erityishuomiota erinomaiseen käyttömukavuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Ne sopivat käytettäväksi yhdessä 3M suojalasien ja kuulonsuojaimien kanssa.

Hengityssuojain 3M 8812 FFP1 NR D uloshengitysventtiilillä tarjoaa tehokkaan ja luotettavan P1-luokan suojauksen vähän pölyäviin töihin kuten kotisiivoukseen ja puutarhan hoitoon. Hengityssuojaimet ovat huoltovapaita sekä CE-hyväksyttyjä ja tarjoavat standardin EN149:2001 + A1 mukaista suojaustasoa. P1-luokituksen mukainen suoja tarkoittaa matalia pölyn ja öljy- ja vesisumun pitoisuuksia. Luokituksen mukainen suoja ei ole riittävä teollisuuskäyttöön.

• Suojaus muun muassa siivous- ja siitepölylle
• Hiukkasten suodatus 4 x haitalliseksi todettu pitoisuus

Innovatiivinen CPC-venttiilin ansiosta lämmin ja kostea uloshengitysilma pääsee poistumaan helposti ulos suojaimesta eivätkä lämpö ja kosteus pääse kertymään suojaimen sisälle tai sumenna suojalasien pintaa. Suojaimen kupumallinen muoto, vaahtomuovinen nenätiiviste ja kaksi päänauhaa takaavat erinomaisen istuvuuden.

• 3M™ Cool Flow™ -venttiili vähentää lämmön ja kosteuden kertymistä suojaimeen ja suojalasien huurtumista
• Tukeva ja kevyt käyttää
• Huoltovapaa
• Suojain on kertakäyttöinen
• Pakkauksessa 10 kpl hengityssuojaimia
• Yhteensopiva käytettäväksi 3M suojalasien ja kuulonsuojaimien kanssa

Tutustu myös verkkokauppamme muihin hengityssuojaimiin. Lisäksi meiltä löydät hyvät tarvikkeet myös silmien- ja kuulonsuojaukseen!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 0,15 kg