3M

HENGITYSSUOJAIN 3M 4279 FFABEK1P3D PAINT PUOLINAAMARI

Tuotenumero: 500348379

EAN: 4046719143696

3M 4000-sarjan hengityssuojaimet ovat huoltovapaita ja suunniteltu ammattikäyttöön suojaamaan teollisuuden kaasu- ja liuotinhöyryiltä. Hengityssuojainten kohdalla on kiinnitetty erityishuomiota erinomaiseen käyttömukavuuteen ja...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

3M 4000-sarjan hengityssuojaimet ovat huoltovapaita ja suunniteltu ammattikäyttöön suojaamaan teollisuuden kaasu- ja liuotinhöyryiltä. Hengityssuojainten kohdalla on kiinnitetty erityishuomiota erinomaiseen käyttömukavuuteen ja helppokäyttöisyyteen. Ne sopivat käytettäväksi yhdessä 3M suojalasien ja kuulonsuojaimien kanssa.

Hengityssuojain 3M 4279 FFABEK1P3D tarjoaa tehokasta suojausta muun muassa monille orgaanisille ja epäorgaanisille happamille kaasuille, liuotinhöyryille ja ammoniakille sekä P3-luokan suojausta hiukkasia vastaan. Suojain on ominainen myös suojaamaan tulipalon jälkeisiltä haitallisilta hiukkasilta. Hengityssuojaimet ovat CE-hyväksyttyjä ja standardin EN405:2001+A1:2009 mukaisia.

• Suojaus: maalit, lakat, liuottimet (mm. ksyleeni, MEK, tolueeni), liuotinhöyryt, rikkivety, kloori, metyyliamiini, kloorivety
• Hiukkasten suodatus 50 x haitalliseksi todettu pitoisuus
• Kaasujen suodatus 10 x haitalliseksi todettu pitoisuus tai 1000 ppm

Kaksi suurta aktiivihiilisuodatinta mahdollistavat pienen hengitysvastuksen. Pienivastuksinen parabolinen uloshengitysventtiili vähentää lämmön kertymistä suojaimeen.

Matalaprofiilinen ja kevyt rakenne antaa laajemman näkökentän ja tekee suojaimen käytöstä mukavampaa. Hengityssuojain pysyy tukevasti paikallaan helposti kiinnitettävän niskahihnan ansiosta.

• Venttiili vähentää lämmön ja kosteuden kertymistä suojaimeen
• Tukeva ja mukava käyttää
• Huoltovapaa
• Kestää useita käyttökertoja säilytettynä suojapakkauksessaan
• Yhteensopiva käytettäväksi 3M suojalasien ja kuulonsuojaimien kanssa

Tutustu myös verkkokauppamme muihin hengityssuojaimiin. Lisäksi meiltä löydät hyvät tarvikkeet myös silmien ja kuulonsuojaukseen!

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 0,432 kg
Käyttövalmiin tuotteen mitat 15 x 9 x 15 cm