KEKKILÄ

HAJUSIEPPO KEKKILÄ 25L

Tuotenumero: 501084632

EAN: 6433000006163

Hajusieppo on rahkaturpeesta ja kutterilastusta valmistettu seosaine kuiva­ ja kompostikäymälöihin. Se imee nesteen tehokkaasti, ja jäte pysyy ilmavana ja hajuttomana. Kekkilän Hajusieppo valmistetaan puhtaista luonnonmateriaaleista...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 7,95 € / kpl 6,41 € / kpl 0,32 € / l 0,26 € / l

Hajusieppo on rahkaturpeesta ja kutterilastusta valmistettu seosaine kuiva­ ja kompostikäymälöihin. Se imee nesteen tehokkaasti, ja jäte pysyy ilmavana ja hajuttomana.

Kekkilän Hajusieppo valmistetaan puhtaista luonnonmateriaaleista käymäläjätteiden käsittelyä ja kompostointia varten. Kuivike parantaa käymäläjätteen koostumusta ja edistää sen kompostoitumista. Käymäläjätettä jälkikompostoidaan noin parin vuoden ajan. Hajusieppo sopii hyvin myös lemmikkien kuivikkeeksi.

Käyttöohje: Lisää kauhallinen Hajusieppoa käymälään joka käyttökerralla. Nesteenhaihdutusaltaalla varustetussa kuivakäymälässä kerros Hajusieppoa levitetään myös haihdutusaltaaseen. Hajusieppo imee nesteen ja hajun tehokkaasti, ja jäte pysyy ilmavana. Vaihda haihdutusaltaaseen uusi Hajusieppo muutamia kertoja vuodessa.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 3 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 19.0 x 19.0 x 13.0 cm