TEKNOS

FUTURA 15 KALUSTEMAALI 9L PUOLIHIMMEÄ PM1 VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 500962727

EAN: 6414620209691

Futura 15 on korkealuokkainen ja nopeasti kuivuva kalustemaali, joka on hyytelömäisen koostumuksensa ansiosta helppo levittää. Futura 15 soveltuu puu- ja metallikalusteiden maalaamiseen sisätiloissa. Puolihimmeällä, liuotinohenteisella Futura 15...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 171,00 € / kpl 137,90 € / kpl 19,00 € / l 15,32 € / l

Futura 15 on korkealuokkainen ja nopeasti kuivuva kalustemaali, joka on hyytelömäisen koostumuksensa ansiosta helppo levittää. Futura 15 soveltuu puu- ja metallikalusteiden maalaamiseen sisätiloissa.

Puolihimmeällä, liuotinohenteisella Futura 15 -kalustemaalilla voit maalata puisia ja pohjamaalattuja metallisia irtokalusteita – sekä uusia että aikaisemmin maalattuja. Maalipinta on kosketuskuiva noin kolmen tunnin kuluttua maalauksesta ja päällemaalattavissa seuraavana päivänä.

• väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin
• puolihimmeä (kiiltoryhmä 4)
• riittoisuus: 8–12 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 50 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,3 g/ml

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä ja pohjamaalaamalla pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä.

Maalaamaton pinta
Puhdista pinta huolellisesti liasta ja pölystä sekä pohjamaalaa kohteeseen soveltuvalla pohjamaalilla. Maalaamattomat puu- ja lastulevypinnat sekä teräspinnat pohjamaalataan tartuntapohjamaalilla. Jos pinnassa on koloja tai halkeamia, ne kannattaa silottaa tasoitteella ennen maalausta. Hio tasoitetut kohdat ja poista hiontapöly.

Aikaisemmin maalattu pinta
Pese pinta maalarinpesuliuoksella ja huuhdo huolellisesti vedellä. Poista huonosti kiinni oleva maali kaapimalla. Poista metallipinnoilta mahdollinen ruoste teräsharjalla ja pese pinta lakkabensiinillä ennen pohjamaalausta. Hio kovat tai kiiltävät maalipinnat himmeiksi ja tasoita mahdolliset kolot ja syvennykset sopivalla tasoitteella, hio ja poista hiontapöly. Pohjamaalaa pinta kohteeseen sopivalla pohjamaalilla.

MAALAAMINEN

Koska Futura 15 -maali on hyytelömäistä, se on sekoitettava erittäin huolellisesti ennen käyttöä. Levitä maali siveltimellä, telalla tai ruiskulla. Ruiskumaalausta varten maalia ohennetaan 5–15 %. Mahdollinen seuraava maalaus tehdään, kun maali on kuivunut yön yli.

Käsittelyolosuhteet
Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, lämpötilan yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %.

Muista myös: pohjamaali, siveltimet, tasoite, työvaatteet ja -käsineet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 11,94 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 33.0 x 33.0 x 22.0 cm
Pakkauskoko (l) 9
Käyttö Sisälle
Kiilto Puolihimmeä
Ohenne Liuotin