CELLO

DIVAANISOHVA JA RAHI LUNA HARMAA KOLMEN ISTUTTAVA

Tuotenumero: 501462408

EAN: 6438313157502

Luna-divaanisohva on kolmen istuttava polyrottinkisohva, jossa on sohvaosa, divaaniosa ja paksut pehmusteet. Pakkaukseen sisältyy myös rahi, jossa on karkaistu lasikansi ja pehmuste – sitä voi käyttää joko rahina tai sohvapöytänä. Säänkestävä,...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Luna-divaanisohva on kolmen istuttava polyrottinkisohva, jossa on sohvaosa, divaaniosa ja paksut pehmusteet. Pakkaukseen sisältyy myös rahi, jossa on karkaistu lasikansi ja pehmuste – sitä voi käyttää joko rahina tai sohvapöytänä.

Säänkestävä, kevyt ja helppohoitoinen polyrottinki on huoleton valinta kesäpihan tai terassin kalustemateriaaliksi. Se ei vaadi huoltoa: kevyt pyyhkiminen riittää. Polyrottinki kestää myös erinomaisesti kulutusta ja säävaihteluita – ja näyttää tyylikkäältä.

Luna-divaanisohvan kokonaisleveys on 201 cm. Materiaali on litteää harmaankirjavaa polyrottinkia, ja muhkeat polyesteripehmusteet ovat mustat. Sohvaan kuuluu selkätyynyt, istuintyynyt ja kyynärpehmusteet. Jaloissa on alumiinikoristeet. Sohvan divaaniosa on oikealla puolella (kätisyys ei ole vaihdettavissa).

Mitat:
• sohvaosa: 129 x 72 x 70 cm
• divaaniosa: 129 x 72 x 70 cm
• rahi: 57 x 57 x 32 cm

Hoito-ohjeet:
Puhdistus vedellä (ei painepesurilla) tai mietoa saippuavettä ja pehmeää sientä käyttäen. Pehmusteiden käsinpesu enintään 30 asteessa, ei kemiallista pesua. Muotoile pehmusteet kosteana pesun jälkeen. Talvisäilytystä sisätiloissa suositellaan.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 41 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 62.0 x 76.0 x 126.0 cm
Väri Harmaa
Leveys (cm) 201