CELLO

CELLO CRISTAL AQUA POHJAMAALI TÄYSHIMMEÄ 0,9L PM1 VALKOINEN SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 501470509

EAN: 6438313164418

Cello Cristal Aqua Primer on nopeasti kuivuva, vesiohenteinen tartuntapohjamaali, joka muodostaa tarttuvan ja pitävän pohjan pintamaalille. Maali soveltuu sisä- ja ulkotilojen puupinnoille sekä sisätilojen metallipinnoille. Täyshimmeä Cello...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 17,90 € / kpl 14,44 € / kpl 19,89 € / l 16,04 € / l

Cello Cristal Aqua Primer on nopeasti kuivuva, vesiohenteinen tartuntapohjamaali, joka muodostaa tarttuvan ja pitävän pohjan pintamaalille. Maali soveltuu sisä- ja ulkotilojen puupinnoille sekä sisätilojen metallipinnoille.

Täyshimmeä Cello Cristal Aqua -pohjamaali sopii tartuntapohjamaaliksi puu- ja rakennuslevypinnoille sekä metallipinnoille. Maalauskohteita ovat sisällä esimerkiksi ovet, ikkunanpuitteet, lämpöpatterit ja putkistot ja ulkona puiset ikkunanpuitteet ja ulkokalusteet. Maali sopii pohjamaaliksi myös pinnoille, joilta vaaditaan erityistä sileyttä ja kestävyyttä.

Maalipinta on pölykuiva noin tunnin kuluttua ja päällemaalattavissa seuraavana päivänä. Pese työvälineet heti käytön jälkeen vedellä ja pesuaineella.

Valitsemalla Cello Cristal Aqua -pohjamaalin suosit suomalaista: tuotteelle on myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu.

• väri: valkoinen, sävytettävissä vaaleisiin sävyihin
• täyshimmeä (kiiltoryhmä 6)
• riittoisuus: 8–10 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus n. 40 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,3 g/ml
• EU VOC raja-arvo (kat A/d): 130 g/l (2010). Tuotteen VOC: maks. 130 g/l.

Tutustu myös muihin Cello-sarjan maaleihin: niistä löydät sopivan tuotteen kaikkiin sisä- ja ulkomaalausprojekteihisi.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittelemällä maalattavat pinnat saat kestävän ja kauniin lopputuloksen, josta on iloa pitkäksi aikaa. Huolellinen esikäsittely myös pidentää maalipinnan huoltoväliä.

Puhdista pinta liasta ja pölystä. Pese aikaisemmin maalattu pinta maalarinpesuliuoksella. Hio kovat tai kiiltävät pinnat himmeiksi ja poista hiontapöly. Tasoita kolot ja epätasaisuudet sopivalla tasoitteella.

MAALAAMINEN

Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä maali siveltimellä, telalla tai ruiskulla yhteen tai kahteen kertaan.

Käsittelyolosuhteet
Maalattavan pinnan tulee olla kuiva. Maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana tulee ilman, maalattavan pinnan ja maalin lämpötilan olla yli +10 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Tuulettaminen maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana nopeuttaa maalin kuivumista.

Muista myös: pintamaali, siveltimet ja telat, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 1,21 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 11.0 x 11.0 x 13.5 cm
Perusmaali PM1
Käyttö Sisälle ja ulos
Ohenne Vesi
Kiilto Täyshimmeä
Pakkauskoko (l) 0,9