CELLO

CELLO CLASSIC AQUA KUULLOTE 0,9L PM3 SÄVYTETTÄVISSÄ

Tuotenumero: 501102260

EAN: 6414621062189

Cello Classic Aqua on vesiohenteinen, öljypohjainen kuullote ulkokäyttöön. Kuullote suojaa puupintaa kosteudelta, likaantumiselta ja sävytettynä myös auringon UV-säteilyltä parantaen pinnan kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä. Kuullote suojaa...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 19,95 € / kpl 16,09 € / kpl 22,17 € / l 17,88 € / l

Cello Classic Aqua on vesiohenteinen, öljypohjainen kuullote ulkokäyttöön. Kuullote suojaa puupintaa kosteudelta, likaantumiselta ja sävytettynä myös auringon UV-säteilyltä parantaen pinnan kestävyyttä ja pitkäikäisyyttä.

Kuullote suojaa puupintoja ja kestää hyvin vaihtelevissa sääoloissa. Kalvoa muodostamaton Cello Classic Aqua sopii erityisesti hirsipinnoille. Muita käyttökohteita ovat esimerkiksi ulkoseinät, ovet, ikkunanpuitteet, laiturit, kuistit, aidat ja pylväät, jotka ovat joko uusia tai käsitelty aikaisemmin kalvoa muodostamattomilla kuullotteilla. Kuullotetta voi käyttää värittömänä, mutta paras suoja sään vaikutuksia vastaan saavutetaan sävyttämällä.

Cello Classic Aqua -kuullotetta käytetään ohentamattomana. Työvälineet tulee pestä heti käytön jälkeen lämpimällä vedellä. Tuote ei sovellu kalvoa muodostavien puunsuoja-aineiden tai kuullotteiden päälle eikä kasvihuoneisiin, kasvilavoihin tai eläinsuojiin.

• väri: väritön, sävytettävissä kuultaviin puunsuojasävyihin
• riittoisuus: sahalauta 5–8 m²/l, hirsi 8–12 m²
• kuivumisaika 16 tuntia
• kuiva-ainepitoisuus: n. 23 tilavuusprosenttia
• tiheys n. 1,0 g/ml
• EU VOC raja-arvo (kat A/e): 130 g/l. Tuotteen VOC: maks. 130 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittely tekee lopputuloksesta kestävämmän ja kauniimman sekä pidentää huoltoväliä. Esikäsittelyllä säästät aikaa ja vaivaa myöhemmin – siksi pohjatyö kannattaa tehdä huolellisesti.
Poista käsiteltävästä pinnasta irtonainen aines, lika ja pöly teräs- tai juuriharjalla tai teräskaapimella. Käsittelemätön puu kannattaa pohjustaa pohjusteella. Anna pohjusteen kuivua 1 vrk. Jos pinnassa on hometta, pese se homepesuliuoksella. Huuhtele pinnat pesun jälkeen huolellisesti vedellä ja niiden anna kuivua.

KÄYTTÖ

Sekoita kuullote huolellisesti ennen käyttöä. Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä kuullotetta samaan astiaan – näin vältyt värierojen syntymiseltä. Sekoita kuullotetta on myös käytön aikana. Levitä kuullote siveltimellä, harjalla tai ruiskulla. Sivele käsittelemätön puupinta Cello Classic Aqualla 1–2 kertaa. Kuullotteen lopullisen sävyn näkee vasta, kun se on kuivunut.

Kuullote sivellään tasaisesti ja yhtäjaksoisesti koko hirren tai laudan pituudelta jatkoskohtien välttämiseksi. Käsittele katkaisupinnat erityisen huolellisesti. Ensimmäinen käsittely kannattaa tehdä siveltimellä. ja ruiskua käytettäessä pinta viimeistellään siveltimellä. Cello Classic Aqualla käsitelty puupinta voidaan huoltomaalata vesi- ja liuotinohenteisilla kuullotteilla ja kuultavilla puunsuojilla sekä peittosuojilla ja talomaaleilla.

Käsittelyolosuhteet
Käsiteltävän pinnan tulee olla kuiva. Puun kosteus saa olla enintään 20 % puun kuivapainosta. Käsittelyn ja kuivumisen aikana tulee ilman, pinnan ja kuullotteen lämpötilan olla yli +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 %. Vältä maalausta suorassa auringonpaisteessa.

Muista myös: homeenpoistoaine, pohjuste, maalarinteipit, suojamuovit, työvaatteet ja -käsineet.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 0,92 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 11.0 x 11.0 x 13.5 cm
Pakkauskoko (l) 0,9
Käyttö Ulos
Ohenne Vesi