CELLO

ALLASKAAPPI CELLO PANDORA 600

Tuotenumero: 501445645

EAN: 6438313138532

Cello Pandora -kylpyhuonekalusteilla tuot rentoa maalaisromantiikkaa kylpyhuoneeseen. Cello Pandora 600 on rimakuvioitu allaskaappi, jossa on kaksi ovea. Ovet sulkeutuvat hiljaa ja pehmeästi ja niissä on kauniit riippuvetimet. Allaskaapin väri on...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Cello Pandora -kylpyhuonekalusteilla tuot rentoa maalaisromantiikkaa kylpyhuoneeseen. Cello Pandora 600 on rimakuvioitu allaskaappi, jossa on kaksi ovea. Ovet sulkeutuvat hiljaa ja pehmeästi ja niissä on kauniit riippuvetimet. Allaskaapin väri on valkoinen, kiitoaste matta (40). Materiaali on MDF-levyä. Kaappi toimitetaan koottuna.

Cello Pandora 600 -allaskaapin mitat ovat:
• leveys 565 mm
• syvyys 308 mm
• korkeus 600 mm

Voit yhdistää Cello Pandora 600 -allaskaappiin Cello B600 -pesualtaan sekä Cello Pandora 600 -peilin ja -valolipan. Lisää säilytystilaa saat täydentämällä kalusteryhmää lasi-ikkunalla varustetulla Cello Pandora -sivukaapilla tai Cello Dora Mini -sivukaapilla.

Kalusteet on suojattava vesiroiskeilta. Mahdolliset vesiroiskeet on kuivattava, jotta vesi ei pääse imeytymään materiaaliin. Kaapin puhdistuksessa kannattaa käyttää mietoja puhdistusaineita (pH 7 tai yli) ja pinnat on hyvä pyyhkiä puhdistuksen jälkeen kuivalla liinalla.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Takuu 2 vuotta
Pakkauksen nettopaino 12 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 45.2 x 45.2 x 64.5 cm