TIKKURILA

ÖLJYPOHJAINEN PUNAMAALI 10L

Tuotenumero: 500962715

EAN: 6408070000366

Tikkurilan Öljypohjainen Punamaali on perinteinen, suomalaiseen maisemaan sopiva punamaali, joka muodostaa hengittävän ja kauniisti ajan myötä kuluvan maalipinnan. Öljypohjaisen, vesiohenteisen punamaalin väripigmentteinä on käytetty...

heti saatavissa ???productpage.availability.available.express???
Tuote heti saatavilla kaupasta
 Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus kaupoista Katso saatavuus muista kaupoista

Katso saatavuus kaupoista

Syötä paikkakunta tai kaupan nimi hakeaksesi kauppoja

Hinta 29,90 € / kpl 24,11 € / kpl 2,99 € / l 2,41 € / l

Tikkurilan Öljypohjainen Punamaali on perinteinen, suomalaiseen maisemaan sopiva punamaali, joka muodostaa hengittävän ja kauniisti ajan myötä kuluvan maalipinnan.

Öljypohjaisen, vesiohenteisen punamaalin väripigmentteinä on käytetty säänkestäviä rautaoksideja. Perinnemaaleille tyypillisesti täyshimmeä maalipinta kuluu kauniisti vähitellen vuosien saatossa. Öljypohjainen punamaali sopii uusille ja aikaisemmin punamaalilla maalatuille karkeille puupinnoille ulkona, kuten piha- ja talousrakennusten sahalauta- ja hirsiseiniin. Maalattu pinta kuivuu noin neljässä tunnissa ja on uudelleenkäsiteltävissä seuraavana päivänä.

• väri: punainen
• täyshimmeä (kiiltoryhmä 6)
• riittoisuus: sahalautapinnat ja karkeat hirsipinnat 4–6 m²/l
• kuiva-ainepitoisuus: n. 19 painoprosenttia
• tiheys 1,2 kg/l
• EU VOC -raja-arvo (kat A/d): 130 g/l 2010. Tuotteen VOC: maks. 130 g/l.

PINNAN ESIKÄSITTELY

Esikäsittely tekee lopputuloksesta kestävämmän ja kauniimman sekä pidentää huoltoväliä. Esikäsittelemällä maalattavan pinnan säästät aikaa ja vaivaa myöhemmin – siksi pohjatyö kannattaa tehdä huolellisesti.

Maalaamaton puupinta
Harjaa puupinta puhtaaksi liasta ja pölystä sekä irtoavista puukuiduista. Poista irtoava pihka oksankohdista teräslastalla ja suojaa ruostuvat metalliosat kuten naulankannat ruosteenestopohjamaalilla.

Aikaisemmin maalattu puupinta
Poista aikaisemmin punamultamaalilla tai vastaavalla ulkorakennusmaalilla maalatusta pinnasta irtoava maali teräsharjalla ja harjaa pinta puhtaaksi pölyharjalla. Suojaa ruostuvat metalliosat ruosteenestopohjamaalilla.

MAALAAMINEN

Varaa yhtenäistä pintaa varten riittävä määrä maalia yhteen astiaan värierojen välttämiseksi. Sekoita maali huolellisesti ennen käyttöä ja myös käytön aikana sekä ohenna tarvittaessa vedellä. Levitä runsaasti maalia harjasiveltimellä yhteen tai kahteen kertaan. Jos käytät maaliruiskua, viimeistele pinta siveltimellä, jotta maali tarttuu hyvin.

Käsittelyolosuhteet
Maalattavan pinnan tulee olla kuiva, maalattavan pinnan ja ilman lämpötilan vähintään +5 °C ja ilman suhteellisen kosteuden alle 80 % maalaustyön ja maalin kuivumisen aikana.

Muista myös: homeenpoistoaine, siveltimet, työvaatteet ja -käsineet, hengityssuojaimet, maalarinteipit ja suojamuovit.

Tekniset tiedot

Tiedot Arvo
Pakkauksen nettopaino 12 kg
Tuotteen pakkauksen mitat (syvyys,leveys,korkeus) 28.0 x 31.0 x 20.0 cm
Pakkauskoko (l) 10
Kiilto Täyshimmeä
Ohenne Vesi
Käyttö Ulos