Autoarvonnan voittajan tunnelmat auton luovutushetkellä

13.10.2016 14:35

Riki Yli-Hukka Oulaisista voitti valtakunnallisen pääpalkinnon, Seat Ibiza –henkilöauton, Rautia-rautakauppojen maaliarvonnassa. Palkinnon arvo on yli 16 000 euroa.

Kaikissa Suomen Rautia-rautakaupoissa oli huhti-elokuun välisenä aikana asiakkaille kilpailu, jossa asiakas maalia ostaessaan sai kaupasta arpakupongin. Syyskuussa suoritetun arvonnan perusteella Oulaisissa asuvalle Riki Yli-Hukalle luovutettiin uuden Seat Ibizan avaimet.

”Uskottava se on”

”Kävin kesällä ostamassa maalia taloa ja autotallia varten ja sain silloin arpalipukkeen. En ole aikaisemmin mitään voittanut ja luulin, että nämä arpavoitot ovat ihan satua. Mutta uskottava se nyt on, että kyllä joku aina voittaa”, hämmästelee Riki Yli-Hukka.

Riki arvelee, että auto tulee hänen käyttöönsä, koska vaimolla on jo oma auto ennestään.Oulaisten Rautia – K-maatalouden myymäläpäällikkö Simo Kukko kertoo, että he jakoivat aktiivisesti arvontalappuja asiakkaille.

”On mahtavaa saada pääpalkinto tänne Oulaisiin ja asiakkallemme!”, Simo iloitsee.Uusi auto luovutetaan tänään Rikille ja toivotetaan Yli-Hukan perheelle turvallisia kilometrejä.