10 000 euron voittoarpa Nilsiään

10 000 euron voittoarpa Nilsiään

27.10.2015 9:32

Nilsiäläinen Martti Miettinen ei arvannut kesällä maalinostoreissullaan, että hän pääsee syksyllä pokkaamaan 10 000 euron lahjakortin Ruotsalainen Oy:n Rautiaan. Martille luovutettiin nyt palkintoshekki, ja hän pääsi suunnittelemaan, mihin summan käyttäisi.

Pieksänkoskelta kotoisin oleva Martti Miettinen oli elokuussa käynyt ostamassa Ruotsalainen Oy:stä maalia rantasaunan ulkomaalaukseen. Hän oli saanut kaupasta arvontalipukkeen ja kotona vaimo Marjukka oli syöttänyt koodin rautia.fi-sivulla olevaan arvontaan. ”Kun sain soiton voitosta Ruotsalainen Oy:stä, en millään meinannut uskoa olevan sen totta!”, kertoo Martti. ”Rahalle löytyy varmasti käyttökohteita, mutta olemme ajatelleet, että uusi autotalli-varastorakennus voisi olla nyt se hyvä kohde”, Martti suunnittelee.

K-kauppias Kati Ruotsalainen on hyvillään päävoiton sattumisesta asiakkaalleen: ”Todella mahtavaa, että voitto sattui Nilsiään ja kauppamme asiakkaalle”.

”Rautiasta löytyvät Suomen parhaat maalivalikoimat. Ja jotta kaupassa olisi kiva käydä, niin tällainen arvonta antaa asiakkaillemme lisäjännitystä ja hauskuutta kauppareissuun”, kertoo Rautakesko Oy:n Category manager Timo Vanninen.

Rautia-ketju järjesti asiakkailleen huhti-elokuun välisenä aikana maaliarvonnan, jolloin kaikkien maalia ostaneiden asiakkaiden kesken arvottiin Rautian lahjakortti. Maaliasiakkaille annettiin oston yhteydessä arvontakuponki ja kupongista löytyvä koodi tuli syöttää rautia.fi-sivuilla olevaan arvontaan.

Valokuvassa vasemmalta Ruotsalainen Oy:stä Juha Hartikainen, voittajat Martti ja Marjukka Miettinen ja Ruotsalainen Oy:stä Kati Ruotsalainen

 

Takaisin uutisiin >>