Suomen kattavin talovalikoima

Rautia tarjoaa sinulle Suomen kattavimman talo- ja mökkivalikoiman, joista löytyy jokaiselle se oma koti. Talomerkkimme ovat muuttovalmis Ainoakoti kolmella eri tavalla sekä Kimara-hirsitalot, -huvilat, -mökit ja -piharakennukset.

 

 

Yksilöllinen koti kolmella tavalla

Ainoakoti tarjoaa kolme erilaista tapaa tehdä talounelmasta totta: muuttovalmis koti, sisustusvalmis talo tai talopaketti omatoimirakentajalle. Toisin sanoen yksilöllinen Ainoakoti soveltuu hyvin niin omakotirakentajan kuin ammattirakentajan tarpeisiin.

Tutustu monipuolisiin talomallistoihin ja toimitussisältöihin >>

 

Kimara-hirsikodit

Tunnelmalliset Kimara-hirsikodit tarjoavat turvallista ja ekologista asumista.

Katso ajankohtaiset taloesittelyt >>

 

Ajankohtaista

Kimaran talvitoimitusedut

Kimara tarjoaa talvitoimitusetuna kaikkiin uusiin 1.9.2016-28.2.2017 välisenä aikana tilattuihin ja toimitettuihin hirsitaloihin ja -huviloihin Panasonic QE9PKE IN+OUT -ilmalämpöpumpun kaupan päälle! Edun arvo on 999 euroa. Lue lisää >>

Ainoakoti, koti kolmella tavalla – tilaa pian!

Kun tilaat Ainoakodin talvitoimituksena vielä loppuvuoden aikana, saat unelmiesi kodin vielä vanhalla edullisella hinnalla. Talotoimitukset viimeistään 1.5.2017 mennessä. Tutustu Ainoakodin talomalleihin ja ota yhteyttä talomyyjään. Lue lisää »

Talonrakentajan abc

1. Räätälöi oma kotisi - säntillistä suunnittelua

Valmiiden talomallien lisäksi kaikkia malleja voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaan. Saatavilla on erilaisia vaihtoehtoja runkorakenteiksi: hengittäviä, passiivi-, hirsi- ja kivirunkoja.  

Oli kyseessä keittiö, kylpyhuone tai koko koti, sisustusmyyjiemme neuvot helpottavat kokonaisuuden hahmottamista ja tuotteiden valintaa. Ammattilaisen avulla varmistut materiaalien yhteensopivuudesta ja toimivuudesta. 

2. Muuttovalmis vai itse rakennettu?

Talopaketin saa avaimet käteen -periaatteella tai pelkkinä elementteinä. Tarjoamme parhaat kokonaispalvelut saman katon alta: suunnittelemme, rakennamme, asennamme. 

Vaivattomuutta arvostavat voivat valita muuttovalmiin talon, jonka suunnittelussa ja sisustuksessa huomioidaan asiakkaan toiveet ja tarpeet.

Omatoimisia talonrakentajia autamme ja tuemme projektin alusta loppuun. Erilaiset toimitussisällöt ja asennusvaihtoehdot mahdollistavat asiakkaan osallistumisen haluamallaan tavalla.

3. Kattavat palvelut

Rautian remonttipalvelu takaa sinulle onnistuneen lopputuloksen. Meiltä saat suunnittelun, tarvikkeet, tuotteet ja tekijät: kaiken yhdellä sopimuksella - luotettavasti ja ammattitaidolla.

Toteutamme muun muassa saunan, kylpyhuoneen tai keittiöremontin. Myös lämmitysjärjestelmän tai terassin saat kokonaisvaltaisena toteutuksena Rautiasta. Lisäksi asennamme yksittäisiä tuotteita ja tarjoamme rahoitusta. 

Talot ja mökit

{{item.Text}} {{item.Text}}

{{item.Description}}

{{item.AdditionalLink.Text}}

 

Tutustu Ainoakodin interaktiiviseen videoon!