Vihreät valinnat

Vihreät valinnat

Viime vuosien suurimpia trendejä ovat ekologisuus, kestävä kehitys ja luonnollisuus. Tämä näkyy myös tyyleissä ja tuotteissa. Rautiassa on helppo tehdä ekologisia valintoja omasta mausta tinkimättä. Sisustusverstaassa suositaan nyt ekologisia ja vihreitä tuotevalintoja.

Tunnelmallinen botanical-tyyli tuo kotiisi maanläheisen värityksen ja ekologiset tapetit. Vanhoista kasvitieteellisiä aiheita kuvaavista piirrostauluista tutut kuviot, muodot ja värit toistuvat Eco Simplicity -kokoelman kuoseissa. Sopiva jatkumo tapeteille ovat sisäkasvihuoneet, yrttivalot ja ylipäätään kasvien kasvatus.

Emma von Brömssenin suunnittelema elegantti Eco Simplicity -mallisto puhaltaa huoneeseen luonnollista lämpöä. Kuosit ja värit ovat maanläheisiä. Mallisto on yksinkertainen ja selkeä, mutta samalla historiallinen ja perinteinen.

Vanaja on suomalainen paperitapettimallisto. Vanhoja suomalaisia kuoseja painettuna Suomessa suomalaiselle paperille.

Luonnonmukaisuuteen pyrkiminen on tullut uudelleen osaksi ihmisten jokapäiväisiä tavoitteita. Ilmaston ja ympäriston suojelu epäsuotuisilta vaikutuksilta alkaa kotoa, yksinkertaisista, kestävistä valinnoista. 

Vihreyttä voi tukea muutenkin kuin sisustuksen ulkoasussa. Suosi energiataloudellisia vaihtoehtoja. Käytä esimerkiksi energiansäästölamppuja ja hyödynnä aurinkoenergiaa. Kierrättäminen on siistiä – myös ympäristön mielestä. Valitse vihreästi.