Kiveä kodissa

Rautian Sisustusverstas ohjaa hengähtämään ja nauttimaan omasta ajasta. Kodista pitää luoda pakopaikka, jonne pääsee turvaan maailman ja työn kiireeltä. Kotona pitää saada hengähtää ja nauttia turvallisesta pysyvyyden tunteesta, joka tuo kontrastia teknologialle ja nopealle edistymiselle.

Kivimäisyys ja luonnon materiaalit luovat tukevan pohjan rauhoittumiselle. Vintage-pinnat tuovat mieleen muistoja ja ohjaavat ajatukset tuttuihin tilanteisiin ja rakkaisiin paikkoihin.

Käsittelemättömät ja aidot materiaalit toimivat kodin värinostoina, eikä kirjavia pintoja tarvita. Kodin väripilkkuina toimivat kupari, ruskea tai vaalea puu tai yksittäiset väriaiheet.

Tumma kiviseinä luo dramaattisen taustan, jolle on helppo rakentaa oman maun mukainen sisustus. Valkoinen marmori pitää pintansa niin isoina kuin pieninäkin annoksina klassisen kauniin pinnan vuoksi.

Pienet kuviot eivät pomppaa liikaa silmille, kun värimaailma on harmoninen. Harmaa sopii kylpyhuoneeseen sekä kivipintaisten materiaalien pariksi. Käyttämällä lasipaneeleita saat luotua kotiin kauniin tilanjakajan.