Omakotitalo on monen perheen elämän suurin investointi. Uuden omakotitalon rakentaminen ja vanhan korjaaminen on ainutkertainen projekti, jonka kanssa ei pidä hätiköidä. Sen suunnitteluun kannattaa käyttää reilusti aikaa.

Talo seisoo nimensä mukaisesti perustusten varassa, ja koska niiden korjaaminen jälkikäteen on todella vaikeaa, siinä ei saisi tehdä virheitä. Huolellinen, ammattitaitoinen suunnittelu sekä luotettavat ja laadukkaat materiaalit ovat onnistumisen kannalta välttämättömiä. Täältä löydät vinkit onnistuneisiin perustuksiin »

Hyvin suunniteltu ja toteutettu kattoremontti takaa turvallisen suojan säältä kuin säältä. Vaaratilanteet vältetään huolehtimalla kattoturvallisuudesta. Katso vinkit kattoremonttiin »

Lämmitykseen, veteen, ilmanvaihtoon ja sähköön liittyvät ratkaisut saat Rautiasta. Löydät meiltä niin uusimmat lämpö-, vesi- ja ilmastointijärjestelmät kuin monipuoliset sähkötarvikkeet energiatehokkaaseen kotiin. Tutustu omakotitalon energiataloudellisiin lämmitysratkaisuihin »

Tutustu Ainoakodin toteutuneisiin unelmakoteihin 


Katso parhaat ideat oman kodin suunnitteluun.

Ajankohtaiset taloesittelyt


Talojamme on esittelyissä tasaisin väliajoin.