Makita ruohonleikkuri PLM

Makita ruohonleikkuri PLM

Testaaja: Henna Kojola
Testipaikka: Nokia
Testiaika: Kesäkuu 2014
Arvosana: 4/5
     


Testipäällikkö: Terveppä terve, Henna!

Henna: No terve!

Testipäällikkö: Sitä on ollut ruohonleikkuri testissä, ellen ihan väärin muista niin Makitan PLM 4628, vai joo?

Henna: Näin on, Makitalla ollaan hurruteltu!

Testipäällikkö: No missä tunnelmissa ovat hurruttelut sujuneet?

Henna: Ensimmäinen testaus oli keräävällä versiolla, tykkäsin siitä koska kankainen pussukka vetää tosi paljon ruohoa ihteensä. Paljon parempi kuin se kova, joka on koko ajan täynnä.

Testipäällikkö: Tämä hyvä, ymmärrän. Vuoristotauti tuskin iski, mutta miten nuo korkeuserot muuten vaikuttivat nurmikon ajoon?

Henna: Juu, tuli siellä pieniä vuoria. Kun tuli epätasaisuutta, niin siinä pääs kokeilemaan miten nuo 7 eri korkeutta toimii siinä. Helppoo ku heinänteko oli tosta kahvasta säädellä sitä millä korkeuvella otti.

Testipäällikkö: Mitä mainioin homma! Mites tuo ulostautumispolitiikka: oliko eri ominaisuuksista hyötyä? Eli siis ruohontyngät keräävästä, alle sylkevästä ja sivuille sylkevästä?

Henna: Kaikkia nuita kolmea versiota tuli kokeiltua. Kerräävä on hyvä, jos on pienesti liian pitkäksi kasvanu niin saa pois ylimääräiset. Alle sylkevä on hyvä jos on sopivan pituinen ja sivuille leikkaava otetaan käyttöön jos on tosiaan liian pitkäksi päässyt kasvamaan, joten kaikille on käyttöä.

Testipäällikkö: Tässähän jo sinertävä ruohonleikkuri melkein kehujen sataessa punastuu. Mitäs muuta?

Henna: Kone on kepeä ja ei ole minkäänlaisia ulokkeita, niin pääsee tosi läheltä ajamaan vaikka isojen kivien juuresta. Isot ja ihan hyvä veto, vaikka välillä tuntui, että voisi juosta muutamat kohdat.

Testipäällikkö: Ylisanoja ylisanojen perään. No kerros, mitä moitteita löytyy?

Henna: Jos huonoa pittää sanoa, niin kova ääni! Ja pakki puuttuu jos ajjaa kerräävällä, kun siihen tuloo painoa. Mutta nyt on huurruteltu ja kelpo vehe, voin suositella. Tykkään!

Testipäällikkö: Mainiota. Tämä oli tässä, suuret kiitokset!

Henna: Kiitos, ja näkemiin!