Käsisaha Irwin Evo 22IN

Käsisaha Irwin Evo 22IN

Testaajat: Kati ja Kimmo Kainulainen

Kokeilimme sahaa mieheni kanssa eri materiaaleihin. Saha on kevytrakenteinen ja sopii hyvin sekä naisen että miehen käteen. Sahan ottimen uloin kerros on kumimaista materiaalia joten siitä saa todella hyvän otteen sekä hanskojen kanssa tai ilman.

Valmistan pienoismalleja ja puutavaran sahaan yleensä pienellä miniatyyreihin soveltuvalla sahalla. Halusin kuitenkin testata Irwin Evoa myös ohuen puuriman sahaukseen, koska sahan teräosa näytti tarpeeksi tiheältä. Yllätyksekseni sahaus onnistui ja sahausjälki on siisti noinkin suurella sahalla tehtynä.

Mieheni pääsi vauhtiin ja sahailimme ulkona pihalla pukin päällä muoviputkea, pyöreää luonnonpuuta sekä hiottua tolppamaista lankkua. Kokeilin itsekin sahata puuta ja sahaus oli todella vaivatonta. Terä upposi puuhun ja miehenikin oli ihan, että "kyllä laadun vain tuntee". Uskomattoman hyvä saha! Muoviputken sahaaminen oli todella vaivatonta. Materiaalia tämä saha ei kyllä säikähdä yhtään.

Mieheni kommentteja:
"Siisti leikkausjälki", "ei revi yhtään"

Minulla itselläni on muotoilijan koulutus ja tässä tuotteessa näkee ja tuntee, että nyt on käyttäjää mietitty. Tuotteen keveys, otteen pito, käytön helppous ja sahausjäljen lopputulos, ohut teräosa: muotoiluprosessi on onnistunut. :-)

Kiitos vielä kun pääsimme testiryhmään!