Cello Gourmet 4 -grilli

Cello Gourmet 4 -grilli

Testaaja: Virpi Mustonen perheineen
Testipaikka: Tuusula
Testiaika: Vappuaatto 30.4.2013
Arvosana: 4/5


Testipäällikkö: Töttöröö Virpi! Testasitte Cello Gourmet 4 –grilliä vappuaattona. Jäikö minkälaisia muistikuvia, jos minkäänlaisia?

Virpi: Vappuaatoksi keräsimme oman ja ystäväperheen meille testaamaan grilliä ja kaikki tykkäsivät. Grilli on ollut ahkerassa käytössä vappuaatosta lähtien.

Testipäällikkö: Eli muutakin tuli nautittua tänä vappuna kuin heliumia?

Virpi: Kyllä! Grillaaminen oli helppoa ja ruoka jotenkin maukkaampaa. Olisiko myös grillimakkaralla, naudan pihveillä, kanalla, pekonilla ja maissilla sekä muilla herkuilla jotain osuutta asiaan?

Testipäällikkö: Hyvinkin mahdollista. Mutta ei lipsuta itse asiasta eli grillistä.

Virpi: Grilli haastaa myös kokeilemaan uusia reseptejä. Erityisesti grillin parila houkuttelee meitä valmistamaan uusia, erilaisia ruokia ja jopa vieläkin suuremmallekin joukolle.

Testipäällikkö: Niin, paistopinta-alaa kyseisessä hirviössä on enemmän kuin ruotsinlaivan hytissä neliöitä.

Virpi: Ja grillissä on myös ikkuna! Mikä on erittäin hyvä, sillä se takaa myös kaikille tärkeän ruoan valmistumisen valvonnan turvallisesti lämpöä hukkaamatta.

Testipäällikkö: Ettei nyt menisi mainonnan puolelle, niin löytyikö mitään moitittavaa?

Virpi: Ainoa huono puoli oli, että grillin kokoamisessa oli hieman hutiloitu. Ennen aaton grillausta havaitsimme, että sivukeittimen kaasuputki oli irti. Mutta se oli helppo korjata ja niin pystyimme testaamaan myös sivukeitintä.

Testipäällikkö: Eli pieniä ovat murheet Tuusulan suunnalla…

Virpi: Jep. Mahtava grilli, parempi ruoka! Ja siitä syystä kaikilla parempi fiilis. Tämä on koko perheen yhteisestä suusta tuleva arvio. Perheen yhteinen uusi harrastus on saanut alkunsa!

Testipäällikkö: Asia on pihvi! Tai jos tänne on jostain kumman syystä viherpipertäjiä eksynyt, niin sanotaan tasa-arvon nimissä sitten vaikkapa tofunakki.