#munterassi-kisa on päättynyt!

#munterassi-kisa on päättynyt!

Kilpailu on päättynyt. Arvoimme kaikkien omasta terrassista tai unelmien terassista Instagramissa tunnisteilla #munterassi #rautia tägänneiden kesken 200 e K-lahjakortin. Kisan voittaja on Anne L. Helsingistä. Onnea ja kiitos kaikille osallistuneille!

Kilpailun säännöt


Kilpailu on käynnissä ajalla 19.-30.4.2016. Kilpailun viimeinen osallistumispäivä on 30.4.2016. Kilpailuun osallistuminen tapahtuu Instagramissa, jossa julkisen Instagram-tilin haltija jakaa kuvan omasta tai unelmiensa terassista käyttäen kuvan yhteydessä tunnisteita #munterassi #rautia

Kilpailun palkintona arvotaan kaikkien osallistujien kesken 2.5.2016 yksi K-lahjakortti, jonka arvo on 200 euroa. Arvontaan voivat osallistua kaikki luonnolliset täysvaltaiset ja täysi-ikäiset henkilöt. Voittajille ilmoitetaan yksityisellä Instagram-viestillä voitosta. Kilpailun palkinto postitetaan Instagram-yksityisviestissä kysyttyyn osoitteeseen.

Voittajien yhteystiedot rekisteröidään vain palkintojen toimittamista varten. Yhteystietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä myöskään käytetä kilpailun päättymisen jälkeen. Kilpailun voittajien nimet voidaan julkaista Rautian sähköisessä uutiskirjeessä, www.rautia.fi -sivustolla ja Rautian Instagram- ja Facebook- seinällä. Kilpailuun osallistuneiden kuvia, jotka on merkitty tunnisteilla #munsauna #rautia voidaan nostaa Rautian toimesta esille www.rautia.fi -sivustolla sekä Rautian Facebook- ja Instagram seinällä.

Kilpailun järjestäjä vastaa palkintoihin liittyvistä veroista. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi. Kilpailun järjestämiseen osallistuneet henkilöt eivät saa ottaa osaa kilpailuun. Kilpailu ei ole millään tavoin Instagramin rahoittama, tukema tai ylläpitämä. Kilpailu voidaan tarvittaessa lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin. Pidätämme oikeuden muutoksiin.