Lisäeristämisen ja tiivistämisen palvelut

Lisäeristämisen ja tiivistämisen palvelut

Jos jaloissa tuntuu kylmä veto, niin ongelma ei ratkea talon lämpötilaa nostamalla. Me selvitämme lämpökameroiden avulla talosi lämpövuotokohdat ja lisäämme tarvittavat eritykset ongelmakohtiin.

Lämpökamera mittaa kuvauskohteen pinnasta luonnostaan lähtevää lämpösäteilyä, joten sen kiinteistöjen ilmavuotoja vikakohdat löytyvät rakenteita purkamatta.

Paitsi rakennuksen vaipan lämpötekninen kunto, lämpökamerakatselmuksen avulla selviää lämmöneristyskerroksen toimivuus ja rakenteellinen tiiviys sekä ilmanvirtausreitit.

Menetelmällä voidaan tutkia laajojakin alueita nopeasti. Kameran ilmaisin muuttaa säteilyn lämpötilatiedoksi, joten mittaustuloksista muodostuu selkeä ja havainnollinen kuva. Näet kuvauksen tulokset heti.

Ammattilaisemme löytävät vuotokohdat sekä auttavat lisäämään eristyksiä ja tiivisteitä. Tiivistämme ja kunnostamme myös vanhat ikkunat ja ovet, ja jos tarpeen vaihdamme ne kokonaan uusiin. Näin säästät energiaa asumismukavuudesta tinkimättä. Veto ei katoa lämpötilaa nostamalla!

Pistäydy lähimmässä Rautiassa kysymässä lisää.