Lämmitysjärjestelmä asennettuna

Lämmitysjärjestelmä asennettuna

Kun suunnittelet lämmitysjärjestelmän hankintaa kotiisi, kannattaa kääntyä Rautian ammattitaitoisten osaajien puoleen. Me autamme valitsemaan taloosi oikean lämmitysjärjestelmän sekä hoidamme kaikki asennustyöt puolestasi. Helppoa ja vaivatonta!

Lämmitykseen kuluu jopa puolet kodin energiankäytöstä. Siksi lämmitystavan ja -energian valintaan kannattaa paneutua huolella. Tehokas lämmönjakotapa ja tiivis rakenne varmistavat energiatehokkaan kokonaisuuden.

Vuonna 2012 voimaan astuvien rakentamisen energiatehokkuusvaatimusten myötä rakentajia ohjataan valitsemaan ympäristöystävällisiä energiamuotoja. Lämmitysjärjestelmä saattaa tulevaisuudessa vaikuttaa mm. kiinteistöjen verotukseen.

Uuden talon lämmitysjärjestelmä kannattaa suunnitella siten, että tilojen lämmitystä voidaan ohjata erikseen. Vesikiertoinen lämmönjakojärjestelmä mahdollistaa lämmitystavan vaihtamisen myös tulevaisuudessa.

Myös vanhan talon lämmitysjärjestelmä voidaan uudistaa kokonaan, esimerkiksi kun vanha öljylämmitysjärjestelmä tulee vaihtoikään ja sen tilalle hankitaan maalämpö. Myös suorasähkölämmitystaloudessa lämmitysjärjestelmä voidaan vaihtaa, mutta silloin myös lämmönjakotapa joudutaan uusimaan.

Pistäydy lähimmässä Rautiassa kysymässä lisää.