Energiansäästökartoitus

Energiansäästökartoitus

Tilaa Rautiasta kotiisi energiakartoitus. Kartoituspalvelujemme avulla saat selvityksen talosi kunnosta sekä sen energiatehokkuudesta.

Selvityksen pohjalta arvioimme tarvittavia kunnostustöitä ja näistä saatavia hyötyjä sekä saat ammattitaitoisia neuvoja talosi energiatehokkuuden parantamiseen. Ja jos korjattavaa löytyy – löydät meiltä myös palvelut talon ongelmakohtien korjaukseen.

Vanhankin omakotitalon energiatehokkuutta ja samalla asumisviihtyvyyttä voidaan merkittävästi parantaa. Kaikista keinoista on hyötyä, mutta täydelliseen peruskorjaukseen ei aina ole mahdollisuuksia.

Pientalon energiansäästökartoitus selvittää rakennuksen energiansäästömahdollisuuksia ja kirjaa järkevät investoinnit. Kartoituksesta laaditaan selkeä raportti, joka antaa myös yleistä tietoa energiankulutuksesta. Jos harkitset lämmitystavan muutosta, siitä kannattaa aina tehdä erilliset laskelmat. Kartoituksen yhteydessä voidaan laatia myös energiatodistus, josta on hyötyä kiinteistöä myytäessä.

Osaatko varmasti käyttää oikein kotisi talotekniikkaa, kuten lämmitys- ja ilmanvaihtojärjestelmiä? Pientalon energiansäästökartoituksessa selvitetään myös kodin taloteknisten järjestelmien ja laitteiden kunto sekä huoltotarve. Huoltamattomana ja säätämättömänä ne lisäävät energiankulutusta. Energiasäästökartoituksen teettäminen kannattaa. Jo energiankulutuksen 2–5 % vuosisäästöllä kartoitusinvestointi maksaa itsensä takaisin muutamassa vuodessa ja keskimääräinen 5–10 % säästö jopa yhdessä lämmityskaudessa.

Kartoitus kannattaa tehdä talvisaikaan ja tarkimman kokonaiskuvan tilanteesta saa, kun siihen sisällytetään lämpökamerakuvaus.

Pistäydy lähimmässä Rautiassa kysymässä lisää.