Asuntomessuilla Ainoakoti Jekku ja Kimara Katariina

Asuntomessuilla Ainoakoti Jekku ja Kimara Katariina

Tagit Huonekalut Makuuhuone Olohuone Keittiö

7.7.2016

Tänä kesänä Seinäjoen Asuntomessuilla (8.7.–7.8.2016) on mukana K-ryhmän valikoimista pohjalainen Kimara Katariina sekä hevosharrastajan vaaleanpunainen Ainoakoti Jekku. Jekussa on myös käytetty Cellon tuotteita sisustuksessa. Tutustu taloihin!

Hevosia harrastavan sinkkunaisen vaaleanpunainen ja sisältä myös pinkki Ainoakoti Jekku on rakennuttajansa unelma. Toiveissa oli mahdollisimman helppo ja valmis talopaketti, jota kuitenkin voisi muunnella oman makunsa mukaisesti.

- Rakennutin talo yksin enkä tiennyt rakentamisesta mitään. Ainoakoti panosti yhteydenpitoon ja kuunteli mielipiteitäni tarkasti, 33-vuotias lastenlääkäri Kaarina Mäki sanoo.

Kaarinan koti on Ainoa Valo 152, johon on tehty runsaasti hänen toivomiaan muutoksia. Talossa on oma tila ratsastus- ja tallivarusteille ja suomalaisittain erikoinen ulkoporeallas terassilla.  Kodin sisustus on pelkistetty, helposti siivottava ja valoisa valkoisen, harmaan ja pinkin yhdistelmä. Hevoset ovat näyttävästi mukana myös sisustuksessa.

Tutustu tarkemmin Ainoakoti Jekkuun >>

Punainen moderni pohjalaistalo

Perinteisen ”kaksifooninkisen” pohjalaistalon nykyaikainen muunnelma Kimara Katariina on kerännyt runsaasti huomiota jo ennen messuja. Julkisivultaan uniikin italianpunaisen hirsitalon erikoisuutena sisätiloissa on oma hissi, joka helpottaa esteetöntä kulkua kerrosten välillä.

Asukkaiksi upeaan hirsikotiin muuttavat keski-ikäinen pariskunta Katariina Rintala ja Kari Uusi-Pohjola. Tulevat asukkaat kuvaavat 157-neliöisen kodin sisustusta lämpimän kodikkaaksi ja raikkaaksi. Sisällä eri pinnoilla toistuu koriste-elementtinä pohjalainen salmiakkikuvio. Huonekaluissa on suosittu pohjalaista käsityötä ja jonkin verran myös vanhoja huonekaluja. Hirsirakentamisen tekniikkana on käytetty perinteistä lohenpyrstösalvosta.

 

Lisätietoja talopaketeista:

Ainoakodista vastaava tuotepäällikkö Timo Lukkarila, Kesko, puh. 050 61 975
Kimarasta vastaava tuotepäällikkö Pekka Kivimäki, Kesko, puh. 0500 803 592

Aiheeseen liittyvät blogit