Siirry sisältöön

Ole hyvä ja valitse kauppa nähdäksesi tuotteen hinnan.

Kaikki kaupat >>
Vertailu on tyhjä
Muistilistasi on tyhjä

Rautian talomyynti

Taloesitteet

Liity postituslistalle

Liity postituslistallemme – saat sähköpostiisi ajankohtaisia tarjouksia tuotteistamme sekä hyödyllisiä vinkkejä sinua kiinnostavista aiheista!

Tilaa uutiskirje

KOTITALO-MALLISTO

Kotitalo on energiatehokkaan rakentamisen edelläkävijä ja vastaa suomalaisen asumisen viimeisimpiä trendejä. Monipuolisessa mallistossa on perinteisiä malleja ja moderneja klassikoita. Jokainen Kotitalo-malli muuttuu osaavan suunnittelijan käsissä persoonalliseksi kodiksi, joka vastaa rakentajansa toiveita pienintä yksityiskohtaa myöden. Tutustu vaihtoehtoihin ja löydä sinulle sopiva talopaketti.

Kotitalo Mallisto

Kotitalo Malliston laajasta valikoimasta löytyy koti jokaiselle. Mallit ovat muunneltavissa pohjaratkaisun ja julkisivumateriaalin osalta. Malliston talot sopivat hyvin omatoimirakentajille, mutta tarvittaessa uuden talon saa avaimet käteen -periaatteella.

Tutustu malleihin»

Kattava Kotitalo

Kattava Kotitaloihin saa pienillä muutoksilla saman pohjaratkaisun omaavat talot täysin erityylisiksi. Kotitalon ulkonäköön voi vaikuttaa paneloinnin lisäksi myös valitsemalla mieleiset ikkunat, ovet ja katemateriaalin. Lisää näyttävyyttä saa esimerkiksi pilareilla ja koristelaudoituksella.

Tutustu malleihin»

Kotitalo Nettimallisto

Nettimallistosta löytyy suomalaisten omakotiasujien mieltymysten mukaisia koteja. Erikoismalleja myydään vain netissä. Malleja voi muunnella omien tarpeiden ja mieltymysten mukaan.

Tutustu malleihin»

Kotitalon toimitus ja asennus sellaisena kuin haluat.

Lue lisää

Kotitalo on uuden sukupolven energiatehokas talo, joka täyttää uudet vaatimukset.

Lue lisää