Siirry sisältöön

Ole hyvä ja valitse kauppa nähdäksesi tuotteen hinnan.

Kaikki kaupat >>
Vertailu on tyhjä
Muistilistasi on tyhjä

Kyllä nyt kannattaa remontoida – tai rakentaa vielä yksi huone lisää. Avaa Plussa Rakentajatili ja hyödynnä monipuoliset rakentajaetumme.

Plussa Rakentajatili tekee työn alla tai suunnitelmissa olevista projekteistasi mukavampia, helpompia ja ennen kaikkea edullisempia. Plussa Rakentajatili takaa kilpailukykyiset hinnat sekä asiantuntevan henkilöstömme luotettavan palvelun. Halutessasi saat apua suunnittelusta asennukseen.

Hyödynnä rakentajaedut Plussa Rakentajatili-asiakkaana ja säästät aikaa ja vaivaa. Hyvät neuvot saat aina kaupan päälle.

Täytä Plussa-Rakentajatili hakeums

 Plussa Rakentajatili -asiakkaan edut ja palvelut:

Rakentajan hintaedut
Saat aina tarvitsemasi tuotteet kilpailukykyisellä hinnalla. Vakioalennukset sovitaan sopimuksen teon yhteydessä ja ne huomioidaan automaattisesti kassalla tai laskulla.

 

 

Suunnitteluapu ja asennuspalvelut
Käytössäsi on Rautian henkilökunnan osaaminen projektin suunnittelussa sekä luotettavat ja ammattitaitoiset asennuspalvelut.

 

 

Peräkärryn lainaus
Jos ostoksesi eivät mahdu omaan autoosi, saat meiltä peräkärryn lainaksi veloituksetta, sovittuna ajankohtana.

 

 


Omamyyjä-palvelu
Plussa Rakentajatili -asiakkaana saat käyttöösi Omamyyjä-palvelun, joka tarkoittaa asiantuntevaaja henkilökohtaista palvelua projektissasi alusta loppuun.


Monipuoliset maksutavat
Rautiassa sinulla on käytettävissä useita joustavia maksutapoja. Henkilökuntamme neuvoo sinua erilaisissa rahoitusvaihto­­-ehdoissa, kuten Rautia Tililuotossa tai Plussa-maksuvälineissä.

 

 

Kuljetuspalvelut
Raskaat tavarat toimitamme suoraan tontille ennalta sovitun aikataulun mukaisesti. Säästät aikaa ja vaivaa.

  

EnnakkokeräilyEnnakkokeräily
Tarvittaessa myyjämme keräävät sinulle tilauksesi valmiiksi sovituksi ajankohdaksi. Näin säästät aikaa ja vaivaa.